Connect with us

Eveniment

Hochei: Corona Braşov a reuşit a doua victorie în play-off-ul Erste Liga

Published

on



Corona Braşov Wolves are 2-0 la general în seria cu Opten Vasas HC, după ce s-a impus cu 5-4 (2-2, 2-1, 1-1), miercuri, pe Patinoarul Olimpic din Braşov, în al doilea meci din faza play-off a competiţiei regionale de hochei pe gheaţă Erste Liga.

După 5-3 marţi, tot sub Tâmpa, ”lupii” au obţinut a doua victorie la limită, prin golurile marcate de Carlo Finucci, Huba-Ferenc Bors, Cody Carlson, Balazs Gajdo şi Benjamin Tor Wilson. Pentru budapestani au punctat Barna Czako (două), Bence Paterka şi Marin Zoltan Turbucz.

Următoarele două partide vor avea loc la Budapesta, pe 6 şi 7 martie.

În alt duel, SC Miercurea Ciuc şi CS Gheorgheni HC sunt la egalitate, 1-1, după două meciuri. Ciucanii au câştigat primul meci de pe ”Vakar Lajos” cu 3-2, după prelungiri, dar l-au pierdut pe al doilea, tot după prelungiri, cu 1-2 (0-0, 0-1, 1-0, 0-1).

Tero Koskiranta a deschis scorul pentru echipa din Gheorgheni, Judd Blackwater a egalat, dar Joseph David Basaraba a marcat golul victoriei oaspeţilor (77:16).

Următoarele două partide se vor disputa la Gheorgheni, pe 6 şi 7 martie.

Duelurile din play-off au loc după sistemul cel mai bun din şapte partide.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

 

Sursa foto: www.wolves.ro

Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Echipa de karting a Palatului Copiilor Alba Iulia, pe podium la a doua etapă a Campionatului Național ”Cupa Nordului”

Published

on

Echipa de karting a Palatului Copiilor Alba Iulia a urcat pe podiumul de premiere la a doua etapă a Campionatului Național ”Cupa Nordului”.

Circuitul Transilvania Motoring Cerghid (Mureș), etapa a doua a Campionatului Național ”Cupa Nordului”, s-a desfășurat în perioada  17-18 septembrie 2024.

Echipa Palatului Copiilor din Alba Iulia a obținut locul III la categoria de concurs PUFFO, prin evoluția de excepție a pilotului Mihnea Ioan Roșu.

De asemenea, a obținut locul V la categoria CADETT prin pilotul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Expoziție de fluturi vii la Grădina Botanică din Cluj-Napoca. Pot fi văzute 25 de specii de fluturi exotici

Published

on

Grădina Botanică ”Alexandru Borza” Cluj-Napoca organizează, începând de vineri, expoziția de fluturi vii – ”Petale Zburătoare – Lepkék a levegőben” în cadrul căreia vor putea fi văzute 25 de specii de fluturi…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Târgul Alba Green Energy, 21-22 septembrie la Alba Iulia. Soluții pentru energie verde, inovații, consultanță gratuită. Program

Published

on

Târgul Alba Green Energy, a 12-a ediție, se desfășoară în perioada 21-22 septembrie 2024, pe esplanada Carolina Mall din Alba Iulia. Evenimentul este dedicat promovării eficienței energetice și energiei regenerabile la nivel local și regional. Este organizat de Agenția Locală a Energiei Alba și Consiliul Județean Alba.

Târgul se adresează publicului larg, autorităților publice locale și potențialilor investitori. Acesta are ca obiectiv conștientizarea importanței utilizării tehnologiilor și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

FOTO. Accident produs de un clujean de 32 de ani. A pătruns pe contrasens pe un drum din Sibiu. Trei persoane, la spital

Published

on

Polițiștii Biroului Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au intervenit, vineri, la un accident produs pe breteaua care face legătura între A1 și DN 7, în județul Sibiu, pe Autostrada Sebes – Boita, care este iesirea spre…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading
Advertisement