Connect with us

Cluj

Horoscop săptămânal. Vezi aici cum va fi săptămâna 25-31 ianuarie și cine va avea succes și noroc

Publicat



Berbec

Este o săptămână în care vei duce multe lupte interioare, dar acestea îți vor da din nou lecții de viață. Ești copleșit de emoții și pus în situații dificile. Îți recomandăm să tratezi totul cu mult calm și răbdare.

Taur

Trebuie să îți faci timp să rezolvi o serie de probleme personale pe care le-ai tot amânat sau pe care nu ai vrut să le abordezi. Vrei să te relaxezi, dar nu faci nimic în acest sens.

Gemeni

Responsabilitatea și asumarea greșelilor nu sunt punctul tău forte, așa că trebuie să te gândești unde ai călcat strâmb în trecut, pentru că problemele de care fugeai acum te vor ajunge din urmă și de această dată nu vei scăpa.

Rac

Mari adevăruri ies la iveală în această săptămână. Fii cu capul pe umeri, tratează-i pe toți prietenii tăi cum trebuie și fii aproape de familie. Te sfătuim să fii cerebral în toate discuțiile și să îți asumi greșelile.

Leu

Îți dorești foarte mult să reiei o prietenie din trecut, dar orgoliul și neliniștea nu te lasă să faci alegeri potrivite. Totuși, trebuie să fii agil și să iei în calcul toate posibilitățile pentru că știm că leilor nu le place să fie păcăliți.

Fecioară

Fecioarele vor fi…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Noutăți pentru cei care beneficiază de pensie de invaliditate sau de urmaș. Anunțul directorului Casei de Pensii Cluj

Publicat

Noua Lege a pensiilor, care a intrat în vigoare la 1 septembrie, aduce modificări pentru anumite categorii de beneficiari.

Potrivit directorului Casei de Pensii Cluj, Mariana Nicoleta Sălciuan, sunt nouăți în ceea…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Dragoș Damian: Doi ardeleni, despre Planul Draghi: No! Nu așa am tăt spus și noi? Mintenaș să avem fabrici și uzine peste tot

Publicat

Nimeni nu a citit (în engleza) cele peste 500 de pagini ale planului Mario Draghi, astfel încât probabil că statele membre ar trebui să facă sesiuni de popularizare, pentru ca lumea să înțeleagă că planul (Mario Draghi al)…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Ofertă avantajoasă pentru CFR Cluj. Un fundaș al echipei este „curtat” de Arabia Saudită

Publicat

Patronul CFR Cluj, Ioan Varga, a anunțat faptul că Anton Kresic (28 de ani) ar putea fi ultima plecare de la vicecampioana României. Ardelenii au primit o ofertă avantajoasă din Arabia Saudită.

Au avut loc mișcări…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Încă un ATACANT vine la „U” Cluj. Are 8 selecții la NAȚIONALA țării sale

Publicat

Universitatea Cluj l-a prezentat, miercuri, pe Răzvan Oaidă (26 de ani), noul jucător al echipei. Joi, „U” îl va prezenta pe Artur Miranyan (28 de ani), atacant cu 8 selecții pentru naționala Armeniei.

Vârful…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate