Connect with us

Cluj

Horoscop săptămânal. Vezi aici cum va fi săptămâna 28 decembrie – 4 ianuarie și cine va avea succes și noroc

Publicat


Berbec

Această săptămână va fi una plină. Primele zile ale acesteia vor fi un prilej bun de sărbătoare între familie și prieteni, deoarece vine Anul Nou. Totuși, 2021 vine cu noi pretenții de la tine așa că cel mai bine este să pășești cu dreptul și să fii calm și răbdător.

Taur

Încheierea acestui an vă bucură intens, deoarece nu a fost unul prea strălucit pentru tine. Mai mult, aștepți trecerea dintre ani ca să poți să sărbătorești. Cel mai bun sfat este să încerci să ai o viziune de ansamblu și pe viitor să te bucuri de orice mică realizare.

Gemeni

În ciuda faptului că 2020 a fost un an destul de rău pentru întregul zodiac tu ai avut varii reușite, atât pe plan emoțional cât și financiar. Astfel, prin înțelepciune și tact ai reușit să ai succes și în anul pandemic. 2021 vine cu noi provocări.

Rac

O veste minunată își va face loc să apară în această săptămână în fața ta. Poate fi vorba despre mulți bani, un copil sau anumite câștiguri pe diferite planuri. Fi atent la persoanele care au un interes vis-a-vis de tine, pentru că spre sfârșitul săptămânii ați putea avea o dezamăgire și acest lucru nu este potrivit pentru noul an.

Leu

Problemele…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

LIVE VIDEO. Emil Boc își depune candidatura pentru Primăria Cluj-Napoca. Surpriza din lista candidaților pentru Consiliul Local

Publicat

Emil Boc își depune, luni, oficial, candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca la Biroul Electoral Municipal (BEM) pentru alegerile locale din 9 iunie. 

De asemenea, se depune și lista…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

LIVE VIDEO. Alin Tișe, candidat oficial la șefia Consiliului Județean Cluj. Lista PNL pentru CJ

Publicat

Actualul președinte al Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, își depune, luni dimineață, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al CJ Cluj din partea PNL la Biroul Electoral Județean (BEJ) pentru alegerile locale…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Ce grad de DIFICULTATE ar trebui să aibe examenele de CAPACITATE și BACALAUREAT. Ce spune ministrul Deca

Publicat

Ce grad de dificultate ar trebui să aibă exemenele de capacitate și bacalaureat? „Acestea nu sunt olimpiade. Cred că este greșit să ne referim la subiecte din punct de vedere al ușurinței sau al greutății”, a spus…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Pietoni loviți de mașini în Cluj-Napoca. Un șofer era beat

Publicat

Un pieton a fost lovit, luni dimineață, de un autoturism pe str. Frunzisului din Cluj-Napoca, la locul accidentului intervenind achipaje medicale. 

De asemenea, tot luni dimineață a fost înregistrat un alt accident…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe