Connect with us

Eveniment

Hunedoara: Săptămână cu evenimente unice, pe scena Centrului Cultural „Corviniana”. Stand-up, spectacol de teatru și spectacol de magie

Publicat



sursa foto: Facebook / Casa de Cultură Hunedoara, arhivă foto
În această săptămână, 22 – 28 mai 2023, pe scena Centrului Cultural „Corviniana” din Hunedoara, vor avea loc mai multe evenimente.
Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Casei de Cultură Hunedoara, în această săptămână vor avea loc mai multe evenimente  unice pe scena Centrului Cultural „Corviniana”.
𝗠𝗜𝗘𝗥𝗖𝗨𝗥𝗜, 𝟮𝟰 𝗺𝗮𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟯, 𝗼𝗿𝗮 𝟮𝟬:𝟬𝟬
Teo, Vio și Costel, trei comedianti aflați undeva la mijloc de carieră, faimă, bani și viață, vin #acasăLaHunedoara cu un show fresh de stand up comedy!
Preț bilet, de la 90 lei
Prinde ultimele bilete, online, AICI.
𝗝𝗢𝗜, 𝟮𝟱 𝗺𝗮𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟯, 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟯𝟬
Monica Davidescu, Aurelian Temișan și Ovidiu Cuncea vin cu un spectacol de teatru ce tratează în mod comic și ironic cu accente dramatice relația soț – soție, a unor oameni ce se îndreaptă spre „a treia tinerețe” și care se află prinși în vârtejul „ipocriziei convenientelor moderne”.
Preț bilet, de la 50 lei
Bilete online AICI.
sau la casieria Centrului Cultural Corviniana – Casa de Cultură Hunedoara, de luni până vineri, între orele 16:00 – 19:00.
𝗩𝗜𝗡𝗘𝗥𝗜, 𝟮𝟲 𝗺𝗮𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟯, 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟴:𝟬𝟬
Magicianul Mario, Magicianul Andrei Andronachi, Clovnul Slava, cunoscuți din emisiunile de divertisment din România și Republica Moldova, vă invită la cel mai complex spectacol de Magie & Divertisment din România.
Pret bilet întreg: 40 lei adult / 30 lei copil
Pret bilet redus (doar cu flyerul) 30 lei adult / 20 lei copil
Rezervări online exclusiv in BLT.ro (primele 6 randuri) rezervă rând, loc și număr și le ai asigurate.
Biletele cu reducere doar fizic de la sala de spectacole înainte cu 2 ore de spectacol.
Bilete online pe AICI.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Trei frați din Alba, condamnați după ce au încercat să recupereze banii pierduți de tatăl lor la jocuri de cărți

Publicat

Trei frați din Alba care au vrut să recupereze banii pierduți de tatăl lor la un joc de cărți, au fost condamnați de judecători. Cei trei au ajuns în fața magistraților Judecătoriei Alba Iulia, pentru tentativă de tâlhârie. 

Este vorba despre doi bărbați și un minor din Șibot, care în data de 23 decembrie 2022 au mers pentru a recupera banii pierduți de tatăl lor la jocuri de cărți.

Mai...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Festivalul Serbările Transilvane la Cluj-Napoca. Cine sunt artiștii și ansamblurile care urcă pe scenă

Publicat

Ediția 2024 a Festivalului Internațional „Serbările Transilvane” se va desfășura în perioada 26-28 iulie, pe platoul Salii Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca, eveniment la care vor participa 20 de ansambluri…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Direcția Silvică Alba cumpără un autocamion specializat pentru transportul lemnului. Investiție de peste 400.000 de euro

Publicat

Direcția Silvică Alba cumpără un autocamion specializat pentru transportul lemnului cu lungime mare, dotat cu suprastructură, remorcă autoviratoare și macara. 

Valoarea totală este estimată la 408.781,43 de euro, fără TVA.

Potrivit documentației,...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Dan Petrescu, după remiza albă cu Neman Grodno: Mergem în Ungaria la Gyor să ne calificăm. Trebuie să fim pregătiți pentru orice

Publicat

Antrenorul CFR Cluj, Dan  Petrescu, consideră că echipa Neman Grodno (Belarus), care a remizat, joi, 0-0, în Gruia, în al doilea tur preliminar din Conference League, este una puternică, periculoasă și organizată, dar speră…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate