Connect with us

Eveniment

Hunedoara: Un tânăr din Deva şi-a înscenat un jaf pentru a acoperi pierderea a 40.000 de euro la jocurile de noroc

Publicat



fotografie cu caracter ilustrativ

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Deva, se află în cercetare polițienească după ce a orchestrat o înscenare a unui jaf, în încercarea de a justifica pierderea sumei de 40.000 de euro la jocurile de noroc într-o singură lună, conform informațiilor furnizate joi de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara.

Iniţial, tânărul a sunat la Poliţia Deva şi a relatat că luni, 15 ianuarie, persoane necunoscute, cu faţa acoperită, ar fi pătruns în apartamentul în care locuieşte şi l-au lovit în zona capului.

Apoi, ar fi fost legat de scaun cu bandă adezivă, iar hoţii ar fi forţat şi deschis o casă de valori în care se aflau aproximativ 40.000 de euro, au luat suma respectivă şi au plecat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi au demarat cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate, în vederea stabilirii veridicităţii aspectelor declarate de tânăr şi a luării măsurilor legale.

Ulterior, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Deva au extins cercetările şi sub aspectul comiterii infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

„Pus în faţa probelor, tânărul a recunoscut că a reclamat săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată şi că a fabricat probe ireale, cu scopul de a ascunde în faţa membrilor familiei faptul că a sustras, în perioada septembrie 2023-octombrie 2023, dintr-un seif aflat în locuinţă, suma de bani pe care i-a jucat şi i-a pierdut la jocuri de noroc”, a mai precizat IPJ Hunedoara. Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Când iau elevii vacanța de vară. Structura anului școlar diferă în funcție de clasă și tipul de învățământ

Publicat

Când iau elevii vacanța de vară: Structura anului școlar diferă în funcție de clasă și tipul de învățământ, astfel încât unii dintre elevi rămân în vacanță mai repede, iar alții mai târziu față de data stabilită pentru marea masă. 

Ultima zi de școală va fi în 21 iunie pentru majoritatea elevilor, dar nu pentru toți.

Când iau elevii vacanța de...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Noaptea Muzeelor la Alba Iulia: Participă Palatul Principilor și Muzeul Principia. Precizările directorului Robert Roman. VIDEO

Publicat

Palatul Principilor și Muzeul Principia din Alba Iulia participă la Noaptea Muzeelor, un eveniment boicotat la nivel național de foarte multe muzee mari, din cauza salarizării personalului.

”Centrul Cultural Palatul Principilor prin cele două muzee pe care le deține, Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei și Muzeul Principia va sărbători și va continua derularea evenimentului Noaptea Muzeelor.

Din punctul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

LIVE VIDEO. Ceremonia de spargere a solului la Spitalul Regional de Urgență Cluj

Publicat

Agenția Națională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate organizează, sâmbătă, pe amplasamentul Spitalului Regional de Urgență Cluj din comuna Florești ceremonia de spargere a solului, care înseamnă și…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

L-ați văzut? Minor de 13 ani, DISPĂRUT de acasă. Sunați la 112

Publicat

„La data de 17 mai a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre la faptul că AJTAI ALEXANDRU HORIA RAFAEL, în vârstă de 13 ani, din municipiul Cluj-Napoca a plecat de la locuință la data de 16 mai a.c. în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe