Connect with us

Eveniment

Imagini superbe cu panorama Sibiului – Primăria a pus o cameră web în Dealul Gușteriței

Publicat


Dealul Gușteriței a fost mereu un loc în care urcau cei care doreau să vadă Sibiul de sus. Acum însă, nu mai trebuie să bată drumul până acolo, pentru că au la dispoziție imagini în timp real. Acestea pot fi văzute pe una din camerele web Primăriei Sibiu.

Camera web a fost instalată recent pe Dealul Gușteriței, și aparține Societății Urbana, aflată în subordinea Primăriei Sibiu. Imaginile sunt preluate și pe site-ul Primăriei. Astfel, cei care intră pe site pot să vadă, pe lângă imagini din centrul orașului, și imagini panoramice.

Camera este cea mai performantă dintre toate camerele web ale Primăriei- filmează 4K și spre deosebire de celelalte, care sunt fixe, aceasta se mișcă la 180 de grade, oferind imagini superbe asupra Sibiului. Din…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

L-AȚI VĂZUT? Minor de 17 ani, DISPĂRUT dintr-un centru de plasament din Cluj-Napoca. Sunați la 112

Publicat

La data de 24 aprilie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 5 Poliție a fost sesizată despre faptul că, în cursul zilei de ieri, 23 aprilie a.c., minorul Lăcătuș Claudiu, în vârstă de 17 de ani, ar fi plecat…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Peste 100 de șoferi testați în Alba, pentru alcool sau droguri la volan, în 24 de ore. Ce amenzi au dat polițiștii și jandarmii

Publicat

Peste 100 de șoferi au fost testați în Alba, pentru alcool sau droguri la volan, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au continuat acțiunile în sistem integrat.

În cadrul activităților desfășurate, marți, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 391 de persoane. Au fost verificate 224 de autovehicule, potrivit IPJ Alba.

Au fost constatate 156 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Intervenția pentru reparația conductei care s-a spart pe DN1 în Florești a durat aproape 12 ore

Publicat

Aproape 12 ore a durat intervenția angajaților Companiei de Apă Someș în Florești, pe DN1. Reparația conductei de canalizare care s-a spart marți, a blocat traficul în orele de vârf.

Magistrala care traversează…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Accident la Sebeș, provocat de un șofer băut. A intrat cu mașina într-un autoturism parcat. Ce alcoolemie avea

Publicat

Un bărbat din Sebeș este cercetat penal după ce a provocat un accident rutier. Acesta conducea sub influența alcoolului, pe o stradă din municipiu.

Accidentul a fost semnalat Poliției în 23 aprilie, în jurul orei 15.10. S-a petrecut pe strada Lucian Blaga din Sebeș.

Potrivit IPJ Alba, în urma cercetărilor, a rezultat că un bărbat de 46 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe