Connect with us

Eveniment

Impact frontal între un autoturism și o autoutilitară, în județul Maramureș. Patru persoane rănite dintre care doi copii

Publicat


Un accident rutier a avut loc, sâmbătă seara, pe DJ 184, în Baia Sprie, județul Maramureș. Patru persoane au fost rănite dintre care doi copii după impactul dintre un autoturism și o autoutilitară.

Polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe D.J. 184, strada Cloșca a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime.

La fața locului polițiștii au constatat că un bărbat de 68 de ani din județul Sălaj, aflat la volanul unui autoturism condus din direcția orașului Cavnic spre municipiul Baia Mare, a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 43 de ani din Baia Sprie, care circula din direcția orașului Baia Sprie spre Cavnic.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului în varstă de 68 de ani și a unui bărbat de 62 de ani din județul Sălaj, aflat în calitate de pasager în autoturism, care au fost transportați la spital în vederea efectuării de investigații medicale de specialitate. De asemenea, echipajele medicale aflate la fața locului au acordat îngrijiri medicale pentru doi minori de 11 ani din Baia Sprie, aflați în calitate de pasageri în autoutilitară, care nu au fost transportați la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri. Le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește Romania24.ro pe Google News

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

RESTRICȚII de circulație în Ungaria pentru camioane din cauza sărbătorilor Pascale Catolice

Publicat

În perioada sărbătorilor Pascale Catolice (28 martie – 1 aprilie) vor fi instituite restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele de mare tonaj (peste 7,5 tone), anunță CNAIR.

În…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

ACCIDENT la Alba iulia: O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Publicat

Un accident rutier a avut loc vineri, 29 martie, la Alba Iulia, în jurul orei 9.00. 

Din primele informații accidentul s-a petrecut pe strada Orhideelor din oraș. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz.  Potrivit ISU Alba, la fața locului intervin pompierii din Alba Iulia pentru asigurarea măsurilor specifice.

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google…
Citește mai mult pe
Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Peste 300 de câini, gata de adopție la Cluj. Îi puteți cunoaște de Ziua Internațională a Animalelor Fără Stăpân

Publicat

Peste 300 de câini pot fi adoptați la Cluj-Napoca. Cei care doresc să îi vadă și poate să ducă acasa un patruped o pot face joi, 4 aprilie, de Ziua Internațională a Animalelor Fără Stăpân.

În această…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Vremea în România până la sfârșitul lunii aprilie: Se încălzește semnificativ, dar vin și ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

copaci infloriti primavara flori vremea meteo prognoza

Vremea în România până la sfârșitul lunii aprilie: Se încălzește semnificativ, dar vin și ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni. Luna aprilie va aduce zile tot mai frumoase, cu temperaturi plăcute, chiar mai ridicate decât cele specifice perioadei din calendar.

Potrivit meteorologilor ANM, urmează o perioadă în care temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru data din calendar. Totuși, sunt prognozate și multe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe