Connect with us

Actualitate

Impact frontal pe contrasens pe DC 17 C într-o localitate din Bistrița-Năsăud. Două persoane, transportate la spital

Publicat


Un accident rutier în urma căruia două persoane au ajuns la spital s-a produs, luni, pe DC 17 C, în localitatea Cepari din județul Bistrița-Năsăud, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la locul evenimentului polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de o femeie de 54 de ani din Maieru, ce se deplasa pe Drumul Național 17C pe direcția Bistrița-Năsăud, a colizionat un alt autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 48 de ani din Cepari.

În urma impactului a rezultat rănirea șoferiței, cât și a unui pasager din celălalt autoturism, un bărbat de 36 de ani din Năsăud.

Ambele victime au fost transportate la spital.

Conform sursei citate, cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la fapta de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească modul și cauzele producerii evenimentului rutier.

Romania24.ro

ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Primul ministru Florin Cîțu pe Facebook: Declarații de presă

Publicat

Declarații de presăFacebook / Florin Cîțu

Citește mai departe

Actualitate

Emil Boc pe Facebook: Intervenție la Aleph News despre situația pandemiei la Cluj-Napoca, relansarea s…

Publicat

Intervenție la Aleph News despre situația pandemiei la Cluj-Napoca, relansarea sectorului cultural și despre campania de vaccinare.Facebook / Emil Boc

Citește mai departe

Actualitate

Vlad Voiculescu pe Facebook: Condoleanțe familiilor îndurerate! Azi în jurul orei 18:30 am aflat despre prob…

Publicat

Condoleanțe familiilor îndurerate!

Azi în jurul orei 18:30 am aflat despre problemele de la spitalul Victor Babeș. Am sunat pentru a mă asigura că pentru pacienții COVID-19 se vor găsi locuri în alte spitale din București. Am mers apoi acolo pentru a vorbi cu medicii și conducerea spitalului.

Cinci dintre ei au fost trasferați în siguranță. Trei dintre ei, din păcate, nu au putut fi salvați.

O anchetă penală este în desfășurare iar mâine voi solicita un control asupra problemelor tehnice care au dus aici.

Condoleanțe pentru familiile îndurerate!

Facebook / Vlad Voiculescu

Citește mai departe

Actualitate

Consiliul Județean Brașov pe Facebook: Echipamentele pentru comunicaţiile sol-sol din cadrul Aeroportului Internaţional…

Publicat

Echipamentele pentru comunicaţiile sol-sol din cadrul Aeroportului Internaţional Braşov au fost livrate şi recepţionate.

Membrii comisiei de recepţie din cadrul Consiliului Judeţean Braşov şi reprezentantul firmei furnizoare, SC AGEXIMCO SRL, au semnat procesul-verbal de recepţie finală a echipamentelor, a căror valoare totalizează 1.472.594,73 lei, nu înainte ca acestea să fie verificate din punctul de vedere al cerinţelor de cantitate şi calitate, precum şi al caracteristicilor tehnice.

Astfel, au fost recepţionate: 4 repetoare digitale şi un sistem antenă pentru repetoare, 6 stații radio digitale portabile cu GPS şi 29 de stații radio digitale portabile fără GPS, 4 staţii mobile… Meer


Kan een afbeelding zijn van lucht en tekst

Facebook / Consiliul Județean Brașov

Citește mai departe