Connect with us

Eveniment

Impact între un autoturism și un microbuz de marfă pe DN 14B, în județul Sibiu. Din impact, mașina a ajuns într-un cap de pod. O victimă

Publicat



Arhivă foto

Un bărbat a fost rănit, vineri dimineață într-un accident rutier produs pe DN 14B, în județul Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii rutieri intervin la un accident produs pe DN 14B, între Țapu și Micăsasa.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Blaj, un sibian în vârstă de 51 de ani a pătruns pe contrasens, a acroșat un microbuz transport marfă condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 60 de ani, din județul Alba, după care a fost proiectat într-un cap de pod.

Nu au fost probleme mari de trafic.

Potrivit ISU Sibiu, pompierii Detașamentului de Pompieri Mediaș au intervenit de urgență între localitățile Micășașa și Țapu la un accident rutier în care au fost implicare un microbuz de transport marfă și un autoturism.

La fața locului au fost mobilizate, o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, două echipaje SMURD și un echipaj SAJ.

Un echipaj SMURD a preluat un bărbat în vârstă de 54 de ani cu traumatism lombar și a fost transportat la UPU Sibiu.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Când intră pensiile în august 2024. Este luna în care pensionarii vor primi și deciziile de recalculare

Publicat

Când intră pensiile în august 2024. Este luna în care pensionarii vor primi și deciziile de recalculare, în vederea majorărilor din septembrie.

Potrivit calendarului oficial, achitarea pensiilor prin poștă se face în intervalul 1 – 15 ale lunii, la domiciliul beneficiarilor.

Când intră pensiile în august...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Acțiuni desfășurate de polițiștii din Alba, în taberele din județ. 500 de copii au primit sfaturi de la polițiști

Publicat

În perioada 22 – 26 iulie 2024, noi serii de copii și adolescenți, aflați în taberele de agrement din Ighiu, Tăuți și Albac, au luat parte la întâlniri în cadrul cărora au fost abordate subiecte legate de siguranță.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

CNP-ul pentru cumpărături: Guvernul lucrază la implementarea e-Factura B2C și promite să se consulte cu mediul privat. Controverse

Publicat

CNP-ul pentru cumpărături: Ministerul de Finanțe lucrează la CNP-urile fiscale pentru cumpărături, pentru a pregăti implementarea e-Factura B2C. 

„Nici domnul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Mircea Miclea: Să începem să ne facem igiena consumului informațional. Cu cât am mai multe informații, gândesc mai puțin

Publicat

Profesorul clujean, psihologul Mircea Miclea a avertizat, în podcastul Contraste de pe Cluj24 asupra consumului excesiv de informație, care duce la obezitatea informațională, susținând că ar trebui ca oamenii să înceapă o…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate