Connect with us

Eveniment

Impact între un microbuz cu pasageri și un autoturism, pe o stradă din Sibiu. O persoană, rănită

Publicat



ambulanta general (2)

Un accident rutier s-a produs marți dimineață, pe o stradă din municipiul Sibiu. O persoană a fost rănită după impactul dintre un autoturism și un microbuz în care se aflau 8 persoane.

Potrivit IPJ Sibiu, la intrarea în municipiul Sibiu, dinspre Agnita, pe strada Ștefan cel Mare, șoferul unui microbuz transport persoane, condus spre Agnita, virează stângă și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Agnita.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager din autoturism, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Vurpăr.

În microbuzul condus de către un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Săliște, se aflau 8 persoane, niciuna nu a suferit vătămări corporale.
Șoferul autoturismului este un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Vurpăr.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu desfășoară cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

În zonă se circulă îngreunat

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Peste 40 de șoferi testați pentru alcool sau droguri, în Alba, în ultimele 24 de ore. Acțiunile polițiștilor și jandarmilor

Publicat

Peste 40 de șoferi au fost testați pentru alcool sau droguri, în Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au continuat acțiunile în sistem integrat.

În cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 371 de verificări de persoane și 244 de verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Au fost constatate 124 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 16.670 lei,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Inflația rămâne MARE în 2024

Publicat

Miercuri, Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, a declarat că, la sfârșitul anului, prețurile vor crește cu 4,9%, de la 4,7% la estimarea precedentă, față de decembrie 2023, ceea ce va influența momentul „când şi cu cât…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

O privire comparativă asupra costului vieții în România și Italia (P)

Publicat

Când luați în considerare o mutare într-o țară nouă sau planificați o ședere prelungită în străinătate, unul dintre factorii critici de evaluat este costul vieții. În acest articol, analizăm și facem o comparație între România și Italia, două țări europene frumoase care oferă stiluri de viață și experiențe unice.

România, situată în Europa de Est, este cunoscută pentru istoria sa bogată, peisajele uluitoare și accesibilitatea. Bucureștiul, capitala, este adesea punctul focal pentru cei interesați de compararea costului vieții. Moneda României…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cum va fi combătută shrinkflația cu ajutorul ANPC. Retailerii vor fi obligați să marcheze produsele ”ușurate” la gramaj. MODEL

Publicat

Cum va fi combătută shrinkflația cu ajutorul ANPC: Retailerii vor fi obligați să marcheze produsele ”ușurate” la gramaj, pentru care au păstrat același preț. 

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a publicat în transparență decizională un proiect de Ordin al Președintelui ANPC, pentru o mai bună informare a consumatorilor.

Proiectul de act normativ stabileşte obligația operatorilor economici de a informa consumatorii complet, corect și precis cu privire la modificarea cantităților de produs având prezentarea, ambalajul, forma…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe