Connect with us

Eveniment

Impact violent între o mașină și o motocicletă în Sibiu – Bărbat dus la spital

Publicat



Un accident rutier a avut loc, luni, la intersecția străzilor Siretului -și Intrarea Siretului. Șoferul unui autoturism a lovit un motociclist. Acesta a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit polițiștilor, de vină ar fi șoferul autoturismului care nu a acordat prioritate motociclistului atunci când a intrat în intersecție.

„Din primele cercetări se pare că un șofer de 45 de ani, sibian, care circula pe strada Intrarea Siretului ar fi pătruns pe strada Siretului fără să se asigure și fără sa acorde prioritate și ar fi intrat intrat in coliziune cu un motociclist de 46 de ani, sibian. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Motociclistul a fost…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Modificări propuse la salarizarea bugetarilor care gestionează fonduri europene. Angajații MIPE cer majorări și statut special

Publicat

Salariaţii din Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE) organizează proteste, nemulțumiți de nivelul salariilor. Aceștia cer și statut special, având în vedere activitățile complexe din gestionarea fondurilor europene.

Ministrul Adrian Câciu susține că nivelul de salarizare actual al personalului MIPE este la nivelul maxim prevăzut în grila de salarizare pentru familia ocupaţională „Administraţie” (Legea 153/2017). Acesta recunoaște însă că aplicarea mai mult sau mai puţin corectă a legislației a creat inechităţi între salariaţii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Tânăr din Cugir, cu dosar penal după ce a fost oprit în trafic, pe DJ 107C. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Un tânăr de 20 de ani din Cugir este cercetat penal după ce a fost oprit în trafic, pe DJ 107C la Vințu de Jos. Polițiștii au descoperit că nu avea permis de conducere.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 15 mai, în jurul orei 17.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat un tânăr de 20 de ani, din Cugir, în timp ce circula cu un moped, pe DJ 107 C, pe raza localității Vințu de Jos.

Acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Filmul Moromeții 3, proiectat în premieră la TIFF la Cluj-Napoca. Anunțul lui Tudor Giurgiu

Publicat

Filmul Moromeții 3, scenariul și regia Stere Gulea, va fi proiectat în premieră la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) de la Cluj-Napoca în ziua de vineri, 21 iunie.

Președintele TIFF, Tudor…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

FOTO Protest la APM Alba: Angajații au ieșit în fața instituției și au afișat mesaje legate de solicitări salariale

Publicat

FOTO Protest la APM Alba: Angajații au ieșit în fața instituției și au afișat pancarte cu mesaje legate de solicitări salariale. 

Pe scurt, aceștia cer alinierea salariilor de la nivel local, la nivelul celor de la nivel central.

Solicitările angajaților din APM-uri

Angajații din Agențiile Județene pentru Protecția Mediului protestează împotriva discriminării salariale:

”Aproximativ 1400 de salariați din întreaga țară, sunt profund indignați de discriminarea salarială la care sunt supuși în comparație cu colegii lor din alte agenții și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe