Connect with us

Alba

Implementarea facturii electronice în România – ce trebuie să știi despre noile reglementări și tehnologii (P)

Publicat



Într-o lume tot mai digitalizată, implementarea facturii electronice (e-invoicing) devine o necesitate inevitabilă pentru companii și instituții publice. În România, acest proces a fost accelerat de noi reglementări menite să eficientizeze și să securizeze tranzacțiile financiare.

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Performanță pentru albaiulianul Almond Edgar la Silk Road Mountain Race, în Kirghizstan. 2000 de km străbătuți în 9 zile și 14 ore

Publicat

Performanță pentru albaiulianul Almond Edgar la Silk Road Mountain Race. Tânărul în vârstă de 26 de ani a terminat una dintre cele mai grele competiții de ultra-anduranță din lume, Silk Road Mountain Race. Acesta a parcurs traseul de aproape 2.000 de kilometri din Kirghizstan în 9 zile, 14 ore și 8 minute. La final, Almond Edgar s-a clasat pe locul 17 din 172 de participanți. 

Cursa Silk Road Mountain Race este considerată una dintre cele mai dure competiții de ultra-anduranță din lume din cauza climatului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Primăria Aiud: Concurs pentru ocuparea unui post de muncitor calificat în cadrul Compartimentului Seră, Zone verzi

Publicat

Serviciul Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local, cu sediul în Aiud, strada Tribun Tudoran, nr. 9, organizează concurs pentru ocuparea, pe durată nedeterminată, cu normă întreagă, a unei funcții contractuale de execuție vacante de muncitor calificat I – 1 post, în cadrul Compartimentului Seră, Zone verzi din cadrul Serviciului Tehnic, Întreținere Patrimoniu.

Condițiile de desfășurare a concursului:

Data, ora și locul desfășurării probei practice: 17.09.2024, ora 11:00, sediul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Atenționare meteo Cod Galben de furtuni în ALBA și alte zone din țară până miercuri, 28 august. Caniculă în județe din sud și vest

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis atenționare Cod Galben de furtună valabilă pentru județul Alba și alte zone din țară, până miercuri. Tot în această perioadă, unele județe sunt sunt sub atenționare de caniculă.

Cod Galben: de marți, 27 august ora 10.00 până miercuri, 28 august, ora 3.00 – instabilitate atmosferică

În intervalul menționat, în Transilvania, la munte, în cea mai mare parte a Moldovei și nordul Munteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică.

Aceasta se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VREMEA până în 23 septembrie. Temperaturi mari, perioade cu ploi. Prognoza meteo actualizată, pe 4 săptămâni

Publicat

Vremea până în 23 septembrie. Temperaturile vor fi mai mari decât cele obișnuite și în următoarea perioadă. Toamna va fi caldă, dar sunt anunțate și ploi.

Cantitățile de precipitații vor fi puține, la începutul lunii, după care va ploua mai mult. Perioadele cu ploi vor fi în special după 15 septembrie, în majoritatea regiunilor.

Temperaturile maxime vor scădea sub 30 de grade după 9 septembrie. Se vor stabiliza la medii de 24-25 de grade și după 20 septembrie la 19-21 de grade.

Vezi și Vremea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate