Connect with us

Eveniment

Încă doi elevi și un profesor din județul Sibiu confirmați cu Covid

Published

on



Alți doi elevi și un profesor din județul Sibiu au fost confirmați cu coronavirus. 78 de elevi vor reveni la orele online.

Joi, 18.02.2021, din cauza îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, conform datelor de la D.S.P. Sibiu, încă un număr de 78 elevi din județul Sibiu învață în sistem online.

Orele se desfășoară în sistem online la:

– clasa a Pregătitoare C de la Școala Gimnazială Nr. 2 Sibiu – elev confirmat pozitiv (24 elevi vor învăță în sistem online);

– clasa a V-a B de la Școala Gimnazială ”Ion Pop Reteganul” Orlat – elev confirmat pozitiv (24 elevi vor învăță în sistem online);

– clasa a III-a B de la Școala Gimnazială ”Ion Luca Caragiale” Sibiu – cadru didactic confirmat pozitiv (30 elevi vor...

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

300 de locuri la Școala de Agenți de Poliţie din Cluj-Napoca. Calendarul și probele de concurs

Published

on

A început concursul de admitere la Școala de Agenți de Poliţie „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca, sesiunea octombrie-decembrie 2024.

Înscrierile se pot face până duminică, 6 octombrie.

300 de locuri la...

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

FOTO: Președintele Klaus Iohannis va zbura din nou cu avionul de lux, la New York. Cum arată aeronava

Published

on

Președintele Klaus Iohannis va zbura din nou cu avionul de lux. De data aceasta se duce la New York la summitul ONU cu avionul privat de lux Gulfstream G550 operat de Global Jet Luxemburg. El mai are două luni de mandat. 

Informațiile au fost publicate de Boarding Pass, care a oferit și lista completă a zborurilor președintelui.

Avionul va fi același cu care președintele țării a mai zburat în mai și iulie 2024 la Washington DC (SUA) și în august 2024 la Chișinău (Republica Moldova), scrie G4Media.

...
Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Plafonarea tarifelor RCA până la sfârșitul anului. Proiect de HG, la Ministerul Finanțelor

Published

on

Plafonarea tarifelor RCA până la sfârșitul anului a fost anunțată luni de un proiect de Hotărâre de Guvern publicat de Ministerul Finanţelor.

Potrivit acestui proiect, prelungirea plafonării tarifelor RCA ar urma să fie menținută până la 31 decembrie 2024, transmite Agerpres.

Potrivit iniţiatorilor, în prezent în piaţa asigurărilor RCA din România se manifestă în continuare o reticenţă în ceea ce priveşte apetitul la risc al asigurătorilor RCA pentru anumite categorii de asiguraţi.

De asemenea,...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Linia de cale ferată Alba Iulia – Zlatna a împlinit 129 de ani de la inaugurare

Published

on

Linia de cale ferată Alba Iulia – Zlatna a împlinit 129 de ani de la inaugurare. Linia ce traversează marginea sudică a Munților Trascău, pe valea râului Ampoi, a fost inaugurată în 22 septembrie 1895. 

Linia a fost construită de către „Societatea Anonimă a Căii Ferate Locale Alba Iulia – Zlatna”, după un proiect realizat de un inginer austriac. Aceasta avea un ecartament îngust, de 760 mm (linia normală având un ecartament de 1.435 mm).

Vezi și FOTO: Cum era o cursă cu Mocănița, între Alba...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement