Connect with us

Alba

Incendiu de pădure în Apuseni. Focul a izbucnit la fondul forestier de la Ocoale – Gârda de Sus

Published

on



Secția de Pompieri Câmpeni a fost mobilizată miercuri pentru a interveni în localitatea Ocoale, comuna Gârda de Sus, unde a izbucnit un incendiu la fondul forestier din zonă.

Potrivit informațiilor preliminare, incendiul s-ar fi extins într-o zonă împădurită, amenințând să provoace pagube.

La fața locului, alături de pompierii din Câmpeni, participă și membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Gârda de Sus.

Pentru stingerea incendiului, a fost alocată o autospecială de tip…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Premierul Marcel Ciolacu: Impozitul pe proprietate va rămâne acelaşi în 2025

Published

on

Guvernul va amâna până la 1 ianuarie 2026 aplicarea noului mod de calcul al valorii impozabile pentru clădiri, pe baza valorii din studiile de piaţă.

Astfel, urmează ca anul viitor să se plătească aceleaşi taxe pe proprietate, a anunţat miercuri, 23 octombrie, prim-ministrul Marcel Ciolacu.

„Avem noutăţi importante şi în domeniul fiscal şi, cu scuzele de rigoare, sunt veşti bune nu sunt veşti rele! Anul viitor românii plătesc aceleaşi impozite pe proprietate!

Am amânat până la 1 ianuarie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Primăria Aiud: Concurs pentru ocuparea unui post de inspector, în cadrul Direcției Economice, Serviciul Impozite și taxe locale

Published

on

Primăria municipiului Aiud organizează, la sediul instituției din str. Cuza Vodă, nr. 1, concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a postului vacant, funcție publică de execuție de inspector, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Direcției Economice, Serviciul Impozite și taxe locale, Compartiment Impozite și taxe locale persoane fizice din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Aiud.

Durata timpului de muncă pentru funcția publică de execuție de inspector, clasa…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Acces temporar închis la spații de servicii din Alba pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș-Deva. Locații vizate. Precizările CNAIR

Published

on

CNAIR anunță că accesul este temporar închis la spații de servicii din zona Câlnic și Pianu (județul Alba) pe autostrada Sibiu-Sebeș-Deva. În zonă se fac lucrări.

Accesul este temporar închis în perioada 23-25 octombrie, în intervalul orar 9.00-17.00.

”Pe sensul de deplasare Sibiu – Timișoara (calea 1) accesul în spațiul de servicii de la km 297+000 (Câlnic) este închis în data de 23.10.2024 (miercuri), în intervalul orar 09:00 – 17:00

Pe sensul de deplasare Timișoara – Sibiu (calea 2)…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Tânăr din Șibot, arestat preventiv pentru tentativă la tâlhărie calificată. Pe numele său era emis mandat din luna august

Published

on

Un tânăr de 25 de ani din Șibot a fost prins de poliție, la aproape trei luni de la data la care primise mandat de arestare preventivă. Măsura a fost dispusă într-un caz de tentativă la tâlhărie calificată.

Potrivit IPJ Alba, marți, 22 octombrie, polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Vințu de Jos – Postul de Poliție Șibot au identificat un bărbat de 25 de ani, din localitatea Șibot. Acesta este posesorul unui mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Alba Iulia, la data de 2 august 2024,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading