Connect with us

Eveniment

Incendiu în apartamentul unui bloc din Sibiu – Locatarii au fost evacuați

Published

on



Locatarii unui bloc de pe strada Rennes din Sibiu au fost evacuați după ce un incendiu a izbucnit în camera unui apartament de la etajul patru.

Pompierii sibieni s-au deplasat pe strada Rennes din municipiul Sibiu pentru a stinge un incendiu izbucnit într-un apartament.

„Pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au intervenit de urgență cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 echipaj SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit intr-o cameră ai unui apartament situat la etajul 4 a unui bloc”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Din primele informații s-a procedat la evacuarea preventivă a locatarilor din bloc.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei persoane de sex feminin de circa 16 ani cu atac de panică. În momentul de față incendiul este localizat și forțele lucrează pentru lichidarea acestuia.

sursa: Ora de Sibiu


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Aurul BATE toate recordurile. Prețul gramului a ajuns la un nou maxim

Published

on

Atacul cu rachete al Iranului asupra Israelului a ridicat nivelul aversiunii față de risc și a înmulțit plasamentele în actice considerate drept sigure precum aurul, dolarul american, francul elvețian sau yenul japonez.


Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

JL Bourg – U-BT Cluj, 84-73. Clujenii PIERD și al doilea meci din EuroCup

Published

on

U-BT Cluj a pierdut, miercuri seara, și a doua partidă din EuroCup, de această dată în Franța, în fața finalistei din sezonul trecut, JL Bourg, scor 84-73.

Începutul a fost echilibrat, dar după 10 minute,…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

Cluj Symphony Experience, la Sala Polivalentă. Subcarpați, Holograf sau Hara, acompaniate de orchestra Filarmonicii Transilvania

Published

on

Festivalul Cluj Symphony Experience, care va avea loc între 4 și 6 octombrie, se mută în Sala Polivalentă pentru ca publicul să se poată bucura la maximum de concertele extraordinare. Prognoza meteo indică ploi în toate cele…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Calvarul bolnavilor de cancer în luptă cu ”sistemul medical bolnav”. Dreptul la tratament gratuit, câștigat la Curtea de Apel Alba

Published

on

O femeie diagnosticată cu o formă agresivă de cancer și-a câștigat dreptul la tratament compensat în instanță. Este vorba despre un proces care s-a desfășurat recent la Curtea de Apel Alba Iulia. Magistrații instanței superioare au dat o decizie în data de 25 septembrie, iar procesul a durat cinci luni. 

Situația nu este nouă, iar astfel de procese au loc des pe rolul instanței superioare din Alba, dar și din țară. Pe scurt este singura cale în care un pacient își poate asigura dreptul la tratament…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement