Connect with us

Eveniment

Incendiu la Moglănești, Toplița. Pompierii militari și civili intervin pentru stingerea focului izbucnit la coperișul școlii din localitate

Publicat



Pompierii militari şi civili intervin, luni, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la acoperişul unei şcoli din Moglăneşti, localitate componentă a municipiului Topliţa, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita informează că luni, pompierii militari şi civili, au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la acoperișul școlii din Moglăneşti.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie nr. 2 Topliţa, cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenţie, focul se manifesta pe o suprafaţă de 40 metri pătraţi din acoperişul clădirii.

Incendiu este localizat şi se acţionează pentru lichidare în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitatea Sărmaş.

Purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu, a precizat că în şcoală nu se afla nimeni, apelul la 112 fiind făcut de un taximetrist care trecea prin zonă. AGERPRES (AS, autor: Gina Ştefan, editor: Anamaria Constantin, editor online: Ady Ivaşcu)


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Un bărbat din Alba Iulia care a jefuit un cazino din centrul orașului, trimis în judecată. Câți bani a furat și unde a fost prins

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia care a jefuit un cazino din centrul orașului a fost trimis în judecată. Trimiterea în judecată a venit la două luni de la fapta comisă.

Bărbatul a bătut-o pe una dintre fetele angajate în cazino pentru a o obliga pe aceasta să îi dea banii din seiful sălii de jocuri. 

Acum, inculpatul se află în arest preventiv, în Penitenciarul Aiud.

Fapta pentru care a fost trimis în judecată a avut loc în noaptea de 8 martie 2024. Cazinoul în care a comis atacul este ”House of Games”, aflat chiar în centrul orașului.

După atac a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Bărbat din Alba, cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan. Unde a fost oprit de polițiști și ce alcoolemie avea

Publicat

Un bărbat din comuna Roșia de Secaș s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan. Polițiștii l-au identificat în trafic în localitatea Tău.

Potriviti IPJ Alba, marți, 14 mai, în jurul orei 15.30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj –Postul de Poliție Roșia de Secaș au depistat un bărbat de 68 de ani, din comuna Roșia de Secaș. Acesta conducea un autoturism, pe strada Principală din localitatea Tău, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,66…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Un tânăr din Alba s-a îmbătat și a pus mâna pe un cuțit: A tăiat cauciucurile la mai multe mașini parcate pe o stradă. Ce a urmat

Publicat

Un tânăr dintr-o comună din Alba s-a ales cu un dosar penal pentru distrugere. Fapta s-a petrecut în urmă cu mai multe zile, în data de 3 mai. Însă abia în 14 mai a fost identificat de polițiști. 

Din câte se pare tânărul după ce s-a îmbătat a pus mâna pe un cuțit și a tăiat mai multe cauciucuri ale unor mașini parcate pe o stradă din comuna Bucerdea Grânoasă. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 mai 2024, polițiștii Postului de Poliție Bucerdea Grânoasă au identificat și reținut un tânăr de 19 ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, care este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Primark anunță deschiderea primului magazin din Cluj-Napoca, în centrul comercial VIVO!. Angajează personal

Publicat

Primark, retailerul internațional de modă, anunță deschiderea primului magazin din Cluj-Napoca și din regiunea de nord-vest a țării.

Magazinul va fi inaugurat în 2025, iar procesul de recrutare pentru pozițiile…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe