Connect with us

Eveniment

INCENDIU la o casă din Miercurea Ciuc. Bărbat de 70 de ani carbonizat în propria locuință

Publicat


Un incendiu a izbucnit în această dimineață la o locuință din Miercurea Ciuc. Un bărbat de 70 de ani a fost găsit decedat, carbonizat în interiorul locuinței.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc formate din două autospeciale de stingere și un o ambulanță SMURD.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 100mp iar la momentul izbucnirii acestuia, în locuință se aflau două persoane.

Din nefericire, un bărbat în vârstă de 70 de ani nu a putut fi scos la timp din casă și a fost carbonizat. Cealaltă persoană, tot un bărbat, a fost evacuat de către vecini până la venirea echipajelor ISU Harghita.

 Incendiul a fost lichidat și vor fi efectuate cercetări pentru a se stabili cauza producerii incendiului, precizează ISU Harghita.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

”Consolidarea dialogului între APL și ecosistemele antreprenoriale din Regiunea Nord-Vest”. Cod SIPOCA 927/MySMIS2014 – 150753

Publicat

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de beneficiar, a finalizat proiectul cu titlul “Consolidarea dialogului între APL și ecosistemele din regiunea Nord-Vest”, cu o finanțare în valoare de 400.237,22 lei…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Un urs a fost zărit în satul Laz, comuna Săsciori. Locuitorii, avertizați printr-un mesaj RO Alert

Publicat

Reprezentații pompierilor din Alba au comunicat că un urs a fost zărit pe raza unei localități din județ, marți, 26 septembrie, în jurul orei 17.00. 

Mai exact, pe raza satului Laz, comuna săsciori, a fost semnalată prezența unui urs.

În urma semnalării prezenței animalului, s-a transmis locuitorilor din zonă un mesaj RO ALERT.

Locuitorii sunt sfătuiți să nu interacționeze cu animalul, să nu încerce să îl hrănească sau…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Incendiu la un apartament în Cluj-Napoca. Au ars o canapea și mobilier. Cauza izbucnirii focului

Publicat

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit, marți, la un incendiu care s-a manifestat în incinta unui apartament situat pe strada Aleea Peana din cartierul Mănăștur.

”Din primele…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Ministrul Energiei: Interesul pentru centrala hidroelectrică Tarnița-Lăpuștești e masiv. Căutăm investitori privați strategici

Publicat

Caietul de sarcini pentru întocmirea studiului de fezabilitate pentru reazilarea centralei hidroelectrice Tarnișa-Lăpuștești din județul Cluj va fi publicat în această săptămână, anunță ministrul Energiei, Sebastian…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe