Connect with us

Eveniment

Incendiu la un apartament pe Iazului – A izbucnit de la o lumânare

Publicat



Un apartament situat la etajul III al unui bloc din municipiul Sibiu, str. Iazului a fost în pericol din cauza unei lumânări aprinse lăsată nesupravegheată pe balcon.

În urmă cu puțin timp, pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au fost sesizați cu privire la degajarea de fum gros din balconul unui apartament din municipiul Sibiu, str. Iazului.

”În cel mai scurt timp la fața locului s-au mobilizat 3 autospeciale de stingere cu apă și dintre care 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime precum și 1 echipaj SMURD. La fața locului s-a intervenit prompt pentru stingerea incendiului ce se manifesta la un obiect de mobilier din balconul (deschis) a unui cetățean. Acesta a așezat lumânarea aprinsă pe mobilier iar aceasta s-a răsturnat…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VREMEA până în 2 iunie. Temperaturi apropiate de normele perioadei şi ploi. Prognoza meteo în regiuni din țară, pe două săptămâni

Publicat

Regimul termic estimat de meteorologi Pentru următoarele două săptămâni (20 mai – 2 iunie), meteorologii estimează un regim termic apropiat de normele climatologice ale perioadei, în toate regiunile. Oscilaţiile de temperatură vor fi completate de intervale cu ploi destul de consistente, după data de 22 mai, precum şi în primele zile ale lunii iunie, arată prognoza publicată luni ANM.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Moonlight Breakfast, Om la lună și the Mono Jacks concertează la Street FOOD Festival, riverside edition, în Cluj-Napoca!

Publicat

Iubitorii de mâncare stradală și muzică live sunt invitați în perioada 23-26 mai la o nouă ediție Street FOOD Festival, pe Platoul Sălii Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca. Evenimentul promite să ofere o…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

FOTO: Recomandări pentru zeci de elevi din Alba, în ”Săptămâna prevenirii criminalității”. Ce au aflat de la polițiști

Publicat

Zeci de elevi din Alba au aflat luni, de la polițiști, cum să aibă un comportament preventiv, pentru a fi în siguranță, în orice împrejurare. Activitățile au fost organizate de Poliția Română sub titlul „Săptămâna prevenirii criminalității”.

Au fost abordate inclusiv temele...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Culinăria de Primăvară la Cluj, cu chef Alex Petricean și concert Mărgineanu & Banda

Publicat

Culinăria de Primăvară, sărbătoarea tradițiilor culinare și muzicale românești, are loc la Cluj-Napoca, sâmbătă, 25 mai.

DaPino Giardino & Salone Superiore, renumit în special pentru gusturile mediteranene,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe