Connect with us

Eveniment

Începând cu 6 septembrie o stradă din Sibiu va avea sens unic. Precizările Primăriei

PublicatArhivă foto

De miercuri, 6 septembrie 2023, vor fi schimbări de circulație pe o stradă din municipiul Sibiu, acolo unde se va circula doar în sens unic.

„De miercuri, 6 septembrie, pe strada Păcii se va circula în sens unic, dinspre strada Ștefan cel Mare spre strada Rampa Ștefan cel Mare.

Inițiat la solicitarea locatarilor, proiectul s-a aflat timp de 30 de zile în dezbatere publică și a fost ulterior avizat favorabil de Comisia de sistematizare a circulației.

În dimineața zilei de 6 septembrie vor fi instalate noile indicatoare și, în consecință, se va pune în practică noul sistem de circulație.

Circulați cu atenție sporită în zonă și respectați semnificația noilor indicatoare! Poliția Locală va staționa un echipaj în zonă pentru a facilita modificarea”, a transmis Primăria Municipiului Sibiu.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

AUR Alba nu mai are voie să folosească imaginea lui Avram Iancu pe afișele electorale. Trebuie să înlăture toate materialele cu el

Publicat

AUR nu mai are voie să folosească afișe electorale pe care se află chipul lui Avram Iancu. Este o decizie a Biroului Electoral Județean, după o sesizare a Societății  Cultural Patriotice „Avram Iancu”  filiala Alba Iulia.

În data de 21 mai 2024, BEJ Alba a admis sesizarea asociației. Filiala AUR Alba a fost obligată să înlăture afișele pe care apare Avram...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Prețul gramului de aur a atins un nou maxim

Publicat

Uncia de aur a atins lunea aceasta un nou record de 2.449,80 dolari, la mai bine de o lună după creșterea la 2.431,90 dolari.

Aprecierea a ridicat prețul gramului de aur cu 8 lei la 359,4834 lei, care reprezintă un…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

De ce sunt sănătoase merele. Fructul minune aflat la îndemnână, care reduce colesterolul și menține sănătatea inimii

Publicat

De ce sunt sănătoase merele. Fructul minune aflat la îndemnână, poate reduce colesterolul și menține sănătatea inimii, arată studiile. 

Site-uri de încredere precum Healthline, Mayo Clinic, WebMD și altele publică articole bazate pe studii și recomandări de la experți în domeniul sănătății, dedică spații largi beneficiilor pe care le...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Organizatorii Jazz in the Park au primit Premiul pentru Rezistență în Cultură

Publicat

Administrația Fondului Cultural Național a acordat Premiul pentru Rezistență în Cultură organizatorilor festivalului Jazz in the Park.

Asociația Fapte, cunoscută pentru organizarea festivalului Jazz in the Park,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe