Connect with us

Cluj

Începe VACCINAREA vârstnicilor din azile. Primii sunt cei de la Centrul de Îngrijire și Asistență Cluj-Napoca

Publicat


Vineri dimineață începe a doua etapă de vaccinare anti-COVID iar primele persoane vizate sunt cele din centrele de vârstnici din județ, și anume din Centrul de Îngrijire și Asistență Cluj-Napoca aparținând DGASPC.

Subprefectul Irina Munteanu a declarat pentru Cluj24.ro că, în total, vor fi vaccinate un număr de 1.956 de persoane din centrele rezidențiale de vârstnici din județul Cluj, de stat sau private, atât beneficiari cât și personal de îngrijire.

”Primii care vor fi vaccinați sunt cei de la Centrul de Îngrijire și Asistență Cluj-Napoca unde se vor vaccina 102 persoane, echipele mobile care vor administra vaccinul fiind constituite din personalul DGASPC Cluj. După care vor urma cei din alte centre de vârstnici care aparțin de stat, peste 600 de persoane. Cel mai probabil de luni va continua campania de vaccinare cu centrele private din județ”, a spus Munteanu.

De asemenea, au fost stabilite, în funcție de stocurile naționale de vaccin și de numărul populației, 12 fluxuri de vaccinare în 10 centre pentru populație, pentru care se vor putea face programări începând de vineri pe platform dedicată.

Aici urmează să fie vaccinate persoanele peste 65 de ani, bolnavii cronici,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO FOTO. Armament militar, tiroliană și atelier de pictură: Ziua Porților Deschise la Divizia 4 Infanterie „Gemina”

Publicat

Sediul Comandamentului Diviziei 4 de Infanterie „Gemina” din Cluj-Napoca, și-a deschis marți, 23 aprilie, porțile pentru sute de vizitatori, dornici de a pătrunde, pentru o zi, în universul forțelor armate.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Carbochim Cluj-Napoca aniversează 75 de ani de la înființare. Investiții, 7 milioane de euro. Producția, mai mare cu 20%

Publicat

SC Carbochim S.A. Cluj-napoca, cel mai mare producător de abrazive profesionale din România, aniversează la începutul lunii mai 75 de ani de la înființare, perioadă în care a funcționat fără întrerupere.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Atenție, ȘOFERI! De miercuri se dau în folosință noi SEMAFOARE în cartierul Gheorgheni

Publicat

Primăria Cluj anunță că începând de miercuri, 24.04.2024, vor fi puse în funcțiune instalațiile de semaforizare din următoarele locații:

– strada Constantin Brâncuși – zona nr. 202 (intersecție cu strada…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Emil Boc: 3 milioane de euro, cea mai mare alocare din istoria Clujului pentru sectorul cultural. UNTOLD nu primește bani

Publicat

3 milioane de euro au fost alocați, marți, sectorului cultural neguvernamental. Este cea mai mate alocare din istoria Clujului pentru acest sector, a anunțat primarul Emil Boc.

Festivalul Internațional de Film…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe