Connect with us

Alba

Industria HoReCa din Alba Iulia, pusă la pământ de pandemia de COVID-19: Întâlnire între reprezentații industriei și autorități

Publicat



Unul dintre cele mai afectate domenii de activitate de la începutul pandemiei de COVID-19, la nivelul județului Alba, dar în special în Alba Iulia, este cel al ospitalității – HoReCa. 

Fie că vorbim de restaurante, baruri sau cafenele, toate afacerile au suferit pierderi uriașe de când au intrat în vigoare restricțiile pentru limitarea răspândirii virusului Sars-Cov-2. 

Aflați pe ultima sută de metri și cu afacerile puse la pământ, reprezentații HoReCa au chemat autoritățile din Alba și din Alba Iulia la o discuție. 

I-au invitat pe cei din poliție, jandarmerie, oficialități și instituții cu atribuții în domeniu, la o discuție deschisă.

Întâlnirea dintre ”horecari” și autorități a avut loc vineri, 12 martie, la Hotel Cetate, însă doar două instituții au dat curs invitației: au fost prezenți primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa și directorul DSP Alba, Alexandru Sinea. 

Industria HoReCa pentru a funcționa are nevoie de un element vital, prezența consumatorilor (a clienților), fizic, într-o unitate de consum.

Cum transmiterea virusului se realizează comunitar, de la o persoană la alta, automat, cele mai mari restricții au fost puse în spațiile de consum.

Cea mai mare întrebare a celor din…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” începe duminică la Alba Iulia. Programul complet al evenimentelor

Publicat

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” începe duminică la Alba Iulia. Evenimentul va cuprinde spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții, conferințe, concerte și ateliere de creație.

VIDEO: Spectacole surpriză și nume mari la Festivalul de Teatru de la Alba Iulia. La ”Povești” cu Ioana Bogățan

Cu această ocazie, printre invitații...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Rambursarea anticipată parțială cu diminuarea perioadei de creditare. Lucrul pe care ar trebui să îl știe toți românii cu rate

Publicat

Rambursarea anticipată parțială cu diminuarea perioadei de creditare: cea mai bună investiție pe care o poți face dacă ai un credit pe termen lung și câteva sute de lei care îți rămân în fiecare lună. Este cel mai important lucru pe care ar trebui să îl știe toți românii cu rate.

În condițiile în care...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

LIVE VIDEO Noaptea Muzeelor la Alba Iulia. Palatul Principilor și Muzeul Principia din Alba Iulia participă la eveniment 

Publicat

LIVE VIDEO Noaptea Muzeelor la Alba Iulia. Palatul Principilor și Muzeul Principia din Alba Iulia participă la eveniment.

Seria evenimentelor va fi deschisă de spectacolul schimbului de gardă, susținut de Garda Cetății, la ora 18.00, urmat de cel al AIBD Brass&Drums, care vor defila, începând cu...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

ANAF vinde mașini, autoutilitare și utilaje agricole confiscate. Prețuri între 900 și 37.000 de euro. LISTA

Publicat

ANAF vinde mașini, autoutilitare sau utilaje agricole confiscate, cu prețuri cuprinse între 900 și 37.000 de euro. ANAF vinde zeci de mașini intrate în proprietatea statului în urma unor confiscări sau executări silite, cu preţuri accesibile pentru toată lumea.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe