Connect with us

Alba

Informare meteo: Ploi, lapoviță și polei în zonele joase, ninsori și vânt puternic la munte. Regiunile vizate

Publicat


Meteorologii anunță că de vineri după-amiaza până sâmbătă dimineața  vor fi precipitații mixte, condiții de polei și intensificări ale vântului în mai multe zone din țară.

INFORMARE METEOROLOGICĂ: de vineri 29 ianuarie, ora 18.00 până sâmbătă, 30 ianuarie, ora 10.00

Potrivit ANM, în intervalul menționat, vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie și lapoviță și local se va depune polei, îndeosebi în centrul, sudul și estul țării, precum și la munte, la altitudini mai mici de 1400 m, determinând, parțial, topirea stratului de zăpadă existent.

Cantitățile de apă vor depăși, local, 15-20 l/mp, cu precădere în Carpații Occidentali și în nordul Carpaților Orientali.

În zona montană înaltă, mai ales la peste 1700 m, va ninge, iar vântul va avea intensificări, cu rafale, în general, de 60-70 km/h, spulberând zăpada.

Astfel de fenomene se vor semnala și duminică (31 ianuarie) seara, precum și în noaptea de duminică spre luni (31 ianuarie / 1 februarie) în regiunile estice, sud-estice și centrale, precum și la munte, iar în prima parte a zilei de luni (1 februarie), mai ales în nord-estul teritoriului.

sursă: meteoromania.ro

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Angajări la stat. POSTURI vacante în instituții publice din județul Alba. LISTA, condiții pentru candidați, calendar

Publicat

Angajări la stat. În această perioadă se fac angajări în mai multe instituții publice din județul Alba. Sunt vacante diferite posturi. Sunt organizate concursuri pentru ocuparea acestora.

Candidații interesați trebuie să îndeplinească mai multe condiții, privind studiile, vechimea de muncă și alte cerințe.

Lista posturilor vacante

Angajări la stat: Alba Iulia

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia

  • medic specialist…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în Alba Iulia, Abrud și alte localități din Alba. Lucrări programate până în 5 aprilie

Publicat

Electrica – Distribuție Energie Electrică România – Transilvania Sud anunță programul lucrărilor de mentenanță. Din cauza acestora, vor fi întreruperi de curent în mai multe localități din județul Alba.  

Furnizarea energieie electrice va fi întreruptă temporar pe străzi din Alba Iulia, Abrud, dar și din alte localități din județ.

Întreruperi programate la energie electrică în localități din județul Alba

Marți,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Primăria Zlatna a cumpărat două mașini pentru măturarea și aspirarea trotuarelor și a spațiilor interioare. Cât au costat

Publicat

Trotuarele și parcările Zlatna, dar și spațiile interioare din Hala agroalimentară, Casa de cultură sau sala de evenimente din oraș vor fi măturate și aspirate cu ajutorul a două noi utilaje cumpărate recent de către Primărie. Cele două mașini de măturat-aspirat și frecat aspirat au costat circa 25.000 de euro. 

Primăria Zlatna a cumpărat recent, prin intermediul platformei SEAP, o mașină de măturat-aspirat și o mașină de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: CSM Volei Alba Blaj a învins-o pe Dinamo București, în play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin

Publicat

Campioana CSM Volei Alba Blaj a învins-o duminică pe CS Dinamo Bucureşti, cu scorul de 3-1 (27-25, 25-22, 13-25, 30-28). Meciul din sferturile de finală ale Diviziei A1 la volei feminin s-a desfășurat la Sala polivalentă din Blaj.

Drussyla Andressa Felix Costa a fost MVP-ul gazdelor, cu 20 de puncte, Katarina Jovic s-a remarcat cu 15 puncte, Jovana Kocic cu 12, iar Bogumila Biarda a adăugat 10, scrie Agerpres.

Jelena Vulin a fost cea mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe