Connect with us

Eveniment

Informații importante pentru părinții din Șelimbăr – S-au înființat încă două grupe de grădiniță

Publicat



Dosarele a cincizeci de copii, cu vârsta de peste 3 ani, depuse pentru înscrierea acestora la grădiniță, au fost respinse. Primăria, împreună cu Școala Gimnazială „Mihai Viteazu” Șelimbăr au căutat soluții pentru aceștia, astfel că se vor înființa două grupe noi cu program prelungit.

Primarul Comunei Șelimbăr Marius Grecu, împreună cu direcțiunea Școlii Gimnaziale ֦ Mihai Viteazu ” Șelimbăr, în vederea soluționării rapide și favorabile a situației dosarelor celor 50 de copii, cu vârsta de peste 3 ani care au fost respinse la finalul etapei I, conform calendarului înscrierii în învățământul preșcolar 2021-2022, vă aducem la cunoștința faptul că am identificat o soluție în sensul înființării a două noi grupe cu program…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Un tânăr din Alba s-a îmbătat și a pus mâna pe un cuțit: A tăiat cauciucurile la mai multe mașini parcate pe o stradă. Ce a urmat

Publicat

Un tânăr dintr-o comună din Alba s-a ales cu un dosar penal pentru distrugere. Fapta s-a petrecut în urmă cu mai multe zile, în data de 3 mai. Însă abia în 14 mai a fost identificat de polițiști. 

Din câte se pare tânărul după ce s-a îmbătat a pus mâna pe un cuțit și a tăiat mai multe cauciucuri ale unor mașini parcate pe o stradă din comuna Bucerdea Grânoasă. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 mai 2024, polițiștii Postului de Poliție Bucerdea Grânoasă au identificat și reținut un tânăr de 19 ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, care este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Primark anunță deschiderea primului magazin din Cluj-Napoca, în centrul comercial VIVO!. Angajează personal

Publicat

Primark, retailerul internațional de modă, anunță deschiderea primului magazin din Cluj-Napoca și din regiunea de nord-vest a țării.

Magazinul va fi inaugurat în 2025, iar procesul de recrutare pentru pozițiile…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Festivalul „Lucian Blaga”, vineri, 17 mai, la Sebeș. Regizorul Florin Coșuleț deschide „Jurnalul fericirii”

Publicat

Festivalul „Lucian Blaga”. Vineri , 17 mai, în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, va fi prezentat un spectacol inspirat de cartea ”Jurnalul fericirii” de Nicolae Steinhardt.

Organizatorii celei de-a XLIV-a ediții a Festivalului Internațional „Lucian Blaga” de la Sebeș și Lancrăm vă invită vineri, începând cu ora 19.30, în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Festivalul Internațional ”Lucian Blaga”, Sebeș 17-19 mai 2024. Program: teatru, concerte, expoziții și comunicări…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Accident pe DN 75 la Sălciua de Jos. Bărbat lovit de o mașină, pe trecerea de pietoni. A fost transportat la spital

Publicat

Un bărbat a fost rănit într-un accident rutier petrecut pe DN 75 la Sălciua de Jos. Acesta traversa drumul pe trecere de pietoni, în momentul în care a fost lovit de o mașină.

La volanul autoturismului se afla un tânăr de 21 de ani, din Baia de Arieș.

Accidentul s-a petrecut în momentul în care un bărbat în vârstă de 82 de ani, din comuna Sălciua, era angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, potrivit IPJ Alba.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

Cercetările sunt continuate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe