Connect with us

Eveniment

Infotrafic: Circulaţie în condiţii de ceaţă pe şosele din mai multe judeţe

Published

on



Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române informează, duminică dimineaţă, că circulaţia se desfăşoară în condiţii de ceaţă pe şosele din mai multe judeţe.

„Nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice. (…) Este semnalată ceaţă pe mai multe artere rutiere din judeţele Caraş-Severin, Cluj, Braşov, Sibiu, Timiş, Vâlcea, Botoşani şi Suceava, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri”, se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Conform aceleiaşi surse, pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, DN 1 Bucureşti-Braşov şi DN 7 Bucureşti-Sibiu, se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, vizibilitatea fiind bună.

Centrul Infotrafic reaminteşte că, până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 şi 27-33, se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti pe sensul către litoral, traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării lucrărilor de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea, a fost închis şi nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa-Bucureşti.

„În judeţul Galaţi, este oprită circulaţia pe DN 2B Galaţi-Tecuci, la ieşirea din municipiul Galaţi către Şendreni, pentru a permite executarea unor lucrări, ca urmare a surpării carosabilului. Traficul rutier este deviat pe rute ocolitoare”, se mai menţionează în comunicat.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi ca atunci când circulă în condiţii de ceaţă să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din faţă şi să folosească în mod corespunzător luminile. La rândul lor, pietonii, bicicliştii şi căruţaşii trebuie să fie conştienţi că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic. AGERPRES/(AS – editor: George Onea, editor online: Gabriela Badea) 

 

Citeşte şi:

 

* ANM: Cod galben de ceaţă şi gheţuş în nouă judeţe, duminică dimineaţa 

Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

RESTRICȚII de circulație duminică în Cluj-Napoca. Se desfășoară „Crosul Companiilor”

Published

on

Primăria Cluj-Napoca anunță că duminică, 22 octombrie 2024, cu ocazia evenimentului „Crosul Companiilor Cluj-Napoca” vor avea loc restricții de circulație în centrul orașului.

Circulaţia rutieră se va…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Bani pentru 12 centre de zi pentru copii din Alba, alocați din bugetul județean. Care este valoarea sprijinului financiar

Published

on

Bani pentru 12 centre de zi pentru copii din Alba, alocați din bugetul județean. Se acordă finanțare pentru serviciile sociale furnizate în aceste centre.

Consiliul Județean Alba a aprobat asigurarea finanţării din bugetul local al județului Alba a serviciilor sociale furnizate în cadrul centrelor de zi pentru copii. Sumele sunt pentru serviciile de prevenire a separării copilului de părinţii lui, în cuantum de 17.550 lei/lună/centru de zi. Finanțarea este aprobată în principiu, sub rezerva prevederii şi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Pompierii de la ISU Alba au participat la acțiuni de colectare selectivă a deșeurilor, alături de voluntari

Published

on

Pompierii de la ISU Alba au participat la acțiuni de colectare selectivă a deșeurilor, alături de voluntari, în cadrul campaniei de ecologizare ”Let`s Do It Romania”. Aceștia au acționat în mai multe zone ale județului.

”Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba a participat activ la campania de ecologizare națională.

Alături de un număr impresionant de voluntari, în special tineri, am desfășurat acțiuni de colectare selectivă a deșeurilor în mai multe zone ale județului.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Bacalaureat 2025: Examenele se vor desfășura în timpul cursurilor. Propunerea Ministerului Educației nemulțumește profesorii

Published

on

Bacalaureat 2025: Examenele se vor desfășura în timpul cursurilor. Propunerea Ministerului Educației nemulțumește profesorii.

BAC 2025 ar urma să înceapă cu probele de competențe în lunile ianuarie și februarie, iar probele scrise ar putea să se desfășoare începând de pe 10 iunie, cel mai devreme din istoria recentă.

Datele propuse de Ministerul Educației au fost anunțate de instituție și preluate de Edupedu.

Mai exact, probele de competențe ar urma să se susțină pe 27 ianuarie – 5 februarie.



Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement