Connect with us

Eveniment

Infotrafic: Circulaţie în condiţii de ceaţă pe şosele din mai multe judeţe

Published

on



Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române informează, duminică dimineaţă, că circulaţia se desfăşoară în condiţii de ceaţă pe şosele din mai multe judeţe.

„Nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice. (…) Este semnalată ceaţă pe mai multe artere rutiere din judeţele Caraş-Severin, Cluj, Braşov, Sibiu, Timiş, Vâlcea, Botoşani şi Suceava, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri”, se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Conform aceleiaşi surse, pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, DN 1 Bucureşti-Braşov şi DN 7 Bucureşti-Sibiu, se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, vizibilitatea fiind bună.

Centrul Infotrafic reaminteşte că, până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 şi 27-33, se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti pe sensul către litoral, traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării lucrărilor de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea, a fost închis şi nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa-Bucureşti.

„În judeţul Galaţi, este oprită circulaţia pe DN 2B Galaţi-Tecuci, la ieşirea din municipiul Galaţi către Şendreni, pentru a permite executarea unor lucrări, ca urmare a surpării carosabilului. Traficul rutier este deviat pe rute ocolitoare”, se mai menţionează în comunicat.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi ca atunci când circulă în condiţii de ceaţă să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din faţă şi să folosească în mod corespunzător luminile. La rândul lor, pietonii, bicicliştii şi căruţaşii trebuie să fie conştienţi că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic. AGERPRES/(AS – editor: George Onea, editor online: Gabriela Badea) 

Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Când se schimbă ora, în toamna anului 2024. Data la care se trece la ora de iarnă

Published

on

Când se schimbă ora, în toamna anului 2024. Data la care se trece la ora de iarnă

Se trece la ora de iarnă, atunci când ceasurile se dau înapoi cu o oră. Sistemul de schimbare a orei a fost introdus pentru utilizarea eficientă a luminii și energiei.

Înainte de schimbarea orei, în luna septembrie se întâmplă și echinocțiul de toamnă. Atunci când Soarele traversează ecuatorul ceresc și trece prin emisfera sudică are loc echinocțiul de toamnă.

Pe data de 23 septembrie, echinocțiul reprezintă în mod…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

VIDEO FOTO. Ciolacu: Clujul va deveni un hub al Inteligenței Artificiale. UTCN are o viziune pentru Nord-Vestul României

Published

on

”Clujul va deveni un hub al Inteligenței Artificiale. UTCN are deja o viziune pentru întreg Nord-Vestul României, sper să treceți și Carpații”, a declarat, sâmbătă, premierul Marcel Ciolacu, în timpul vizitei pe…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Urmărit internațional, cu mandat emis de Judecătoria Alba Iulia, adus de Poliție, din Belgia. Pentru ce va sta la închisoare

Published

on

Poliția a adus în țară, vineri, cinci persoane date în urmărire internațională. Una dintre acestea este un bărbat din București care are mandate de executare a închisorii emis de Judecătoria Alba Iulia.

Potrivit IGPR, a fost adus un bărbat, de 50 de ani, din București, urmărit internațional pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.

Acesta a fost escortat din Belgia, având emis de către Judecătoria Alba Iulia, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de un an și 9 luni de închisoare.

Alți…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

FOTO. Ciolacu: Am un motiv de îngrijorare privind finanțarea metroului din Cluj. Vom găsit soluții să nu oprim investiția

Published

on

Premierul Marcel Ciolacu, prezent, sâmbătă, la Cluj-Napoca, a declarat că are un motiv personal de îngrijorare privind finanțarea metroului din oraș, dar speră, totuși, să se găsească o soluție pentru ca acest proiect…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading
Advertisement