Connect with us

Alba

Infracțiuni comise de Ziua Națională, la Alba Iulia. Amenzi aplicate în minivacanța de 1 Decembrie

Publicat


Polițiștii din cadrul IPJ Alba au intervenit miercuri, 1 Decembrie, la Alba Iulia, la 7 sesizări de infracțiuni. Potrivit reprezentanților instituției, în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie au fost aplicate peste 700 de sancțiuni, în valoare totală de 145.230 de lei. 

Potrivit IPJ Alba, în minivacanța prilejuită de Sărbătoarea Sfântului Andrei și Ziua Națională, 1 Decembrie, peste 700 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice și creşterea siguranţei rutiere astfel încât în perioada 27 noiembrie – 1 Decembrie, în județul Alba, nu au fost înregistrate evenimente deosebite și nici accidente rutiere soldate cu decesul sau rănirea gravă a vreunei persoane.

Citește și Jurnalistă România TV, jefuită la Alba Iulia, în timpul Marșului Unirii. I-au fost furate actele și banii

În această perioadă, s-a intervenit la 161 de evenimente, din care 157 sesizate prin 112, au fost constatate 64 de infracțiuni și au fost aplicate 708 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 145.230 lei.

Cu ocazia manifestărilor publice dedicate sărbătoririi ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI – 1 DECEMBRIE şi a celor 103 ani de la Marea…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Carnea de pui, de calitate în România: autoritățile au găsit o singură probă neconformă din peste 2.500 de mostre analizate

Publicat

Carnea de pui, de calitate în România: autoritățile au găsit o singură probă neconformă (cu reziduuri de antibiotice) din peste 2.700 de mostre analizate în cadrul Programului european de control.

Autoritățile românești au prelevat, în 2022, un număr total de 2.721 de probe din sectorul avicol, a cărui producție a însumat 522.205 tone de carne de pasăre.

Rezultă 1,04 probe la fiecare 200 de tone carne de pui, producție…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

CFR Călători anulează mai multe trenuri în weekenduri: Parte din ele trec prin județul Alba. Pe ce rute nu vor mai circula

Publicat

CFR Călători anulează mai multe trenuri în weekenduri. Este vorba despre mai multe trenuri regio. Parte din ele circulă și pe raza județului Alba. Motivul pentru care acestea vor fi anulate este criza de mecanici de locomotivă. 

Trenurile care vor fi anulate sunt pe raza Regionalei Brașov. Trenurile vor fi anulate din 27 aprilie, iar rutele au fost detaliate de clubferoviar.ro.

Din câte se pare anularea trenurilor  a fost cerută…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

We Love Retro 2024, la Cluj: cel mai mare retro party din România, line-up incendiar. Bilete cu prețuri reduse, până pe 20 aprilie

Publicat

Fun Factory, East 17, Whigfield, Nana, C-Block, DJ Sash!, N&D și Andreea Bănică vor concerta pe 7 iunie, de la ora 20:00, la BT Arena din Cluj-Napoca, la ediția de 10 ani a We Love Retro, cel mai mare retro party din România. Biletele mai au prețuri reduse până pe 20 aprilie, de la acea dată încolo urmând să fie disponibile numai bilete la preț întreg.

Organizatorii anunță că trupele ale căror hituri au dominat topurile anilor 90…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Un copil de șapte ani din Câmpeni, surpriza Campionatelor Nationale de Șah pentru juniori. Stan Vlad a luat aur

Publicat

Stan Vlad, un copil de șapte ani din Câmpeni este surpriza Campionatelor Nationale de Sah de șah pentru juniori. La vârsta de doar 7 ani este marea surpriză a Campionatelor Nationale de Sah de șah pentru juniori. Vlad Stan a câștigat titlul național în proba de dezlegări. 

Stan Vlad este un junior din Câmpeni antrenat de Mihnea Costachi și David Cordea, care la doar 7 ani a obtinut medalia de aur la Campionatele Nationale de copii si…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe