Connect with us

Eveniment

Întârzieri de aproximativ 3 ore, după devierea trenurilor de pe magistrala București-Constanța

Publicat


CFR Călători a anunțat miercuri seara că peste 20 de trenuri sunt afectate de închiderea circulației pe magistrala București-Constanța, după ce un tren de marfă a deraiat la intrarea în stația Fetești.

CFR Călători a publicat lista trenurilor afectate:

-trenul IR 1929 Constanța – Sibiu se anulează pe distanţa Feteşti – Sibiu şi va circula pe ruta deviată ca tren IR 12098 în relația Feteşti – Făurei – Buzău – Ploieşti Sud – Ploieşti Vest – Braşov – Sibiu.
-trenul IR 1993 Mangalia – Craiova se anulează pe distanţa Feteşti – Craiova şi va circula pe rută deviată ca tren IR 12018 în relația Fetești – Țăndărei – Slobozia Veche – Ciulnița – București Nord – Craiova.
-trenul 1936 Brașov – Constanța se anulează pe distanța Ciulnița – Constanța iar garnitura trenului se atașează în stația Ciulnița la garnitura trenului 1585 București Nord – Constanța.
-trenul IR 1583 București Nord – Constanța se anulează pe distanța Ciulnița – Constanța și va circula pe rută deviată ca tren IR 12016 în relația Ciulnița – Slobozia Veche – Țăndărei – Fetești – Constanța.
-trenul IR 1585 București Nord – Constanța se anulează pe distanța Ciulnița – Constanța și va circula pe rută deviată ca tren IR 12020 în relația Ciulnița – Slobozia Veche – Țăndărei – Fetești – Constanța.
-trenul IR 1686 se anulează pe distanța Fetești – Brașov și va circula pe rută deviată ca tren IR 12026 în relația Fetești – Făurei – Buzău – Ploiești Sud – Ploiești Vest – Brașov.
-trenul IR 1683 București Nord – Constanța se anulează.
-trenul R 8008 Medgidia – București Nord se anulează.
-trenul R 8016 Fetești – București Obor se anulează.
-trenul R 8013 București Obor – Fetești se anulează.
-trenul R 8153 Urziceni – Slobozia Veche se anulează.
-trenul R 8154 Slobozia Veche – Urziceni se anulează.
-trenul R 8024 Constanța – București Nord se anulează pe distanța Fetești – București Nord.
-trenul R 8025 București Obor – Constanța se anulează Ciulnița – Constanța.
-trenul IR 1584 se anulează în relația Constanța – București Nord, călătorii sunt preluați de IR 1984
-trenul IR 1984 se anulează pe distanța Fetești – București Nord și va circula pe rută deviată Fetești – Țăndărei – Slobozia Veche – Ciulnița – București Nord.
-trenul RE 8006 se anulează pe distanța Fetești – București Nord și va circula pe rută deviată ca tren RE în relația Fetești – Țăndărei – Slobozia Veche – Ciulnița – București Nord.
-trenul IR 1587 se anulează pe distanța Ciulnița – Constanța și va circula pe rută deviată ca tren IR în relația Ciulnița – Slobozia Veche – Țăndărei – Fetești – Constanța.
-la data de 21/22.07.2021, trenul IR 1945 se anulează pe distanța Fetești – Satu Mare și va circula pe rută deviată Fetești – Făurei – Buzău – Ploiești Sud – Ploiești Vest – Brașov – Satu Mare.
-la data de 21/22.07.2021, trenul IR 1931 se anulează pe distanța Fetești – Oradea și va circula pe ruta deviată Fetești – Făurei – Buzău – Ploiești Sud – Ploiești Vest – Brașov – Oradea.

„Întârzierile estimate ca urmare a devierii traficului sunt de aproximativ 3 ore”, a transmis CFR Călători.

CFR Călători a anunțat că a pus la dispoziţia managerului de infrastructură – CFR SA, încă de la producerea incidentului, locomotive diesel şi electrice pentru a efectua circulaţia pe rute deviate prin Feteşti – Ţăndărei – Făurei – Buzău – Ploieşti şi respectiv Feteşti – Ţăndărei – Slobozia – Ciulniţa.

După traversarea rutelor deviate, trenurile îşi vor continua deplasarea către destinaţiile finale, cu întârzieri de aproximativ 3 ore.

CFR Călători anunță că până miercuri, la ora 24.00, vor fi afectate de deranjamentul în circulaţie un număr de 20 de trenuri ale CFR Călători.

Traficul este blocat pe magistrala 800 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 145+350. Potrivit CFR SA, cinci vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparține operatorului ROFERSPED, au deraiat.

„Din compunerea trenului de marfă, care circula în relația Constanța Port – Lehliu, la ieșire din stația CF Fetești au deraiat 5 din cele 40 de vagoane ale garniturii, ambele fire de circulație fiind avariate în urma deraierii”, a transmis compania.

(sursa: Mediafax)

Romania24.ro

ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

La Alba Iulia a început trasarea marcajelor rutiere pe bulevarde și străzi din municipiu. Lucrări pentru siguranța traficului

Publicat

Vineri, 23 iulie, au început lucrările de executare a marcajelor rutiere pe un număr de 49 de bulevarde și străzi din municipiul Alba Iulia.

Potrivit viceprimarului Marius Filimon, în următoarele zile vor fi realizate marcaje longitudinale (axiale) pe o suprafață de aproximativ 7.000 mp dar și marcaje pentru treceri de pietoni, parcări, sensuri giratorii etc., acestea acoperind o suprafață de peste 7.500 mp. Vor fi trasate inclusiv trecerile de pietoni supraînălțate, stațiile de taxi și de autobuz.

„Unul dintre obiectivele pe care se vor executa marcaje este și pista de biciclete de pe Dealul Mamut cu o lungime de 5,4 km.

O atenție specială se va acorda trecerilor de pietoni aflate în preajma creșelor, grădinițelor și școlilor.

Solicităm înțelegere din partea conducătorilor auto în aceste zile, însă aceste lucrări sunt foarte importante din punct de vedere a siguranței traficului, având rolul de a organiza circulația, de avertiza și îndruma participanții la trafic”, a scris Marius Filimon, pe pagina de Facebook.

Vezi mai mult pe Alba24

Citește mai departe

Eveniment

Wizz Air criticată aspru. Șeful companiei aeriene primește un bonus de 100 de milioane de lire sterline

Publicat

Wizz Air vrea să îi plătească directorului executiv Jozsef Varadi un bonus de 100 de milioane de lire sterline, dacă va reuși să crească rapid prețul acțiunilor companiei aeriene low-cost, pe măsură ce industria se recuperează după pandemie. Cu toate acestea, planul a primit deja o serie de reacții negative, scrie Financial Times. 

Varadi ar putea primi una dintre cele mai mari compensații pentru o companie listată la Londra, dacă acțiunile Wizz cresc de la 45 de lire sterline în prezent la 120 de lire sterline în următorii cinci ani.

Mai precis, Varadi ar putea primi o plată de 100 de milioane de lire sterline dacă duce la o rată de creștere anuală compusă a prețului acțiunilor de 20% în următorii cinci ani. O rată de creștere între 10 și 20 la…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu

Citește mai departe

Eveniment

Prima medalie de aur la scrimă pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Publicat

Aflată în prag de retragere din scrimă, spadasina Ana Maria Popescu (fostă Brânză) are șansa de a câștiga primul său aur olimpic în proba individuală, ea având deja o asemenea medalie, cu echipa, la ediția precedentă, Rio 2016.

Ana Maria Popescu (36 de ani) e una dintre marile favorite de pe tabloul probei de spadă, care își va stabili laureatele sâmbătă, 24 iulie, începând cu ora 03.00.

Românca a avut un prim tur liber, iar în faza următoare a întâlnit-o pe Kiria Tikanah (Singapore). Popescu s-a impus cu 15-10, în ciuda faptului că scorul era strâns, 11-10, cu 30 de secunde înainte de final.

Mai departe, în optimi, pe Popescu a avut parte de o confruntare cu Song Se-ra (Coreea de Sud), de la ora 08.25, pe care a câștigat-o la pas, 15-6.

Ana Maria…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu

Citește mai departe

Alba

Fetiță de 14 ani din Alba Iulia, agresată sexual de un bărbat în timp ce se afla într-un autobuz. Agresorul, cercetat de Poliție

Publicat

O fetiță de 14 ani din Alba Iulia a fost agresată sexual de un bărbat din comuna Ciugud, vineri seara, în timp ce se afla într-un autobuz. 

Reprezentanții IPJ Alba au transmis, la solicitarea Alba24, că polițiștii din Alba Iulia îl cercetează pe un bărbat de 51 de ani, din comuna Ciugud, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

Se pare că, în seara zilei de vineri, 23 iulie 2021, în timp ce se afla într-un autobuz, ar fi exercitat acte de agresiune sexuală asupra unei minore, de 14 ani, din Alba Iulia, pe care, împotriva voinței ei, ar fi pipăit-o, în zona intimă.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut fapta și luarea măsurilor legale.

Un cetățean a relatat sâmbătă, pe Facebook, că a intervenit vineri, în jurul orelor 18:30, la un incident produs într-un autobuz, în Autogara Alba Iulia. Potrivit acestuia, un bărbat ar fi încercat să lovească un copil și ar fi „pipăit” o fetiță.

„Ieri am intervenit la o bătaie între un copil de 13 ani și un adult în jur de 47 de ani. L-am apărat pe copil și acel individ a pipăit și o fetiță. În autobuzul de interior s-a petrecut, în autogara Alba Iulia, la orele 18:30.

Au prins curaj…

Vezi mai mult pe Alba24

Citește mai departe