Connect with us

Eveniment

Întârzieri de aproximativ 3 ore, după devierea trenurilor de pe magistrala București-Constanța

Publicat


CFR Călători a anunțat miercuri seara că peste 20 de trenuri sunt afectate de închiderea circulației pe magistrala București-Constanța, după ce un tren de marfă a deraiat la intrarea în stația Fetești.

CFR Călători a publicat lista trenurilor afectate:

-trenul IR 1929 Constanța – Sibiu se anulează pe distanţa Feteşti – Sibiu şi va circula pe ruta deviată ca tren IR 12098 în relația Feteşti – Făurei – Buzău – Ploieşti Sud – Ploieşti Vest – Braşov – Sibiu.
-trenul IR 1993 Mangalia – Craiova se anulează pe distanţa Feteşti – Craiova şi va circula pe rută deviată ca tren IR 12018 în relația Fetești – Țăndărei – Slobozia Veche – Ciulnița – București Nord – Craiova.
-trenul 1936 Brașov – Constanța se anulează pe distanța Ciulnița – Constanța iar garnitura trenului se atașează în stația Ciulnița la garnitura trenului 1585 București Nord – Constanța.
-trenul IR 1583 București Nord – Constanța se anulează pe distanța Ciulnița – Constanța și va circula pe rută deviată ca tren IR 12016 în relația Ciulnița – Slobozia Veche – Țăndărei – Fetești – Constanța.
-trenul IR 1585 București Nord – Constanța se anulează pe distanța Ciulnița – Constanța și va circula pe rută deviată ca tren IR 12020 în relația Ciulnița – Slobozia Veche – Țăndărei – Fetești – Constanța.
-trenul IR 1686 se anulează pe distanța Fetești – Brașov și va circula pe rută deviată ca tren IR 12026 în relația Fetești – Făurei – Buzău – Ploiești Sud – Ploiești Vest – Brașov.
-trenul IR 1683 București Nord – Constanța se anulează.
-trenul R 8008 Medgidia – București Nord se anulează.
-trenul R 8016 Fetești – București Obor se anulează.
-trenul R 8013 București Obor – Fetești se anulează.
-trenul R 8153 Urziceni – Slobozia Veche se anulează.
-trenul R 8154 Slobozia Veche – Urziceni se anulează.
-trenul R 8024 Constanța – București Nord se anulează pe distanța Fetești – București Nord.
-trenul R 8025 București Obor – Constanța se anulează Ciulnița – Constanța.
-trenul IR 1584 se anulează în relația Constanța – București Nord, călătorii sunt preluați de IR 1984
-trenul IR 1984 se anulează pe distanța Fetești – București Nord și va circula pe rută deviată Fetești – Țăndărei – Slobozia Veche – Ciulnița – București Nord.
-trenul RE 8006 se anulează pe distanța Fetești – București Nord și va circula pe rută deviată ca tren RE în relația Fetești – Țăndărei – Slobozia Veche – Ciulnița – București Nord.
-trenul IR 1587 se anulează pe distanța Ciulnița – Constanța și va circula pe rută deviată ca tren IR în relația Ciulnița – Slobozia Veche – Țăndărei – Fetești – Constanța.
-la data de 21/22.07.2021, trenul IR 1945 se anulează pe distanța Fetești – Satu Mare și va circula pe rută deviată Fetești – Făurei – Buzău – Ploiești Sud – Ploiești Vest – Brașov – Satu Mare.
-la data de 21/22.07.2021, trenul IR 1931 se anulează pe distanța Fetești – Oradea și va circula pe ruta deviată Fetești – Făurei – Buzău – Ploiești Sud – Ploiești Vest – Brașov – Oradea.

„Întârzierile estimate ca urmare a devierii traficului sunt de aproximativ 3 ore”, a transmis CFR Călători.

CFR Călători a anunțat că a pus la dispoziţia managerului de infrastructură – CFR SA, încă de la producerea incidentului, locomotive diesel şi electrice pentru a efectua circulaţia pe rute deviate prin Feteşti – Ţăndărei – Făurei – Buzău – Ploieşti şi respectiv Feteşti – Ţăndărei – Slobozia – Ciulniţa.

După traversarea rutelor deviate, trenurile îşi vor continua deplasarea către destinaţiile finale, cu întârzieri de aproximativ 3 ore.

CFR Călători anunță că până miercuri, la ora 24.00, vor fi afectate de deranjamentul în circulaţie un număr de 20 de trenuri ale CFR Călători.

Traficul este blocat pe magistrala 800 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 145+350. Potrivit CFR SA, cinci vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparține operatorului ROFERSPED, au deraiat.

„Din compunerea trenului de marfă, care circula în relația Constanța Port – Lehliu, la ieșire din stația CF Fetești au deraiat 5 din cele 40 de vagoane ale garniturii, ambele fire de circulație fiind avariate în urma deraierii”, a transmis compania.

(sursa: Mediafax)

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Taxe și impozite locale 2025 la Aiud. Cât vor plăti locuitorii pentru case, apartamente sau terenuri, anul viitor

Publicat

Primăria Aiud

Taxe și impozite locale 2025 la Aiud. Consilierii locali au aprobat taxele și impozitele locale datorate de persoane fizice și juridice pentru case, apartamente, terenuri, anul viitor.

Acestea sunt indexate (majorate) față de nivelul din 2024, cu 10,4%, adică rata inflației de anul trecut. Nu au fost aplicate majorări suplimentare, potrivit reprezentanților primăriei.

Pentru plata cu anticipaţie a impozitului/taxei pe clădiri,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

21 aprilie: Ziua Prieteniei dintre România și Germania

Publicat

21 aprilie: Ziua Prieteniei dintre România și Germania. Data de 21 aprilie a fost aleasă pentru instituirea acestei zile, deoarece la această dată a fost semnat în anul 1992 Tratatul între România și Republica Federală Germania privind cooperarea prietenească și parteneriatul în Europa.

Legea Nr. 79 privind instituirea acestei aniversări a fost adoptată de Parlamentul României și promulgată pe 4 aprilie anul acesta de către…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Delgaz Grid: Cum fură românii curent electric și gaz. Improvizațiile fac victime. Prejudiciu de 2,7 milioane de lei

Publicat

Inspecția energetică, structură specializată din cadrul companiei Delgaz Grid, care operează și în județul Cluj, a identificat în primul trimestru din acest an un număr de 395 de cazuri de consum fraudulos, 201 dintre…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Horoscop săptămâna 22 – 28 aprilie: Ce oportunități apar și la ce să fii atent în perioada următoare

Publicat

Horoscop săptămâna 22 - 28 aprilie

Horoscop săptămâna 22 – 28 aprilie: Ce oportunități apar și la ce să fii atent în perioada următoare. 

Horoscopul are 12 semne zodiacale, exact numărul de luni ale anului, deși zodiile nu se potrivesc strict pe intervalul specific fiecărei luni.

Horoscop 2024. Previziuni și predicții pentru fiecare zodie: Sănătate, dragoste, schimbări importante și luni favorabile

Zodiacul este un sistem de clasificare astrologică care…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe