Connect with us

Eveniment

Intervenție dificilă a salvamontiştilor din Sibiu: se intervine pentru recuperarea unei persoane decedate în munţii Făgăraş

Publicatarhiva foto. sursa: Salvamont Sibiu

Intervenție dificilă a salvamontiștilor din Sibiu, pentru recuperarea trupului unui bărbat care a murit în Munții Făgăraș.

Potrivit ȘefulUI Salvamont Sibiu, Dan Popescu, UN număr de 15 salvamontişti urcă luni, 5 iunie, pe vârful Puha din munţii Făgăraş pentru recuperarea trupului unui bărbat. Acesta a fost găsit decedat într-un sac de dormit. Deocamdată nu se cunoaște identitatea victimei.

„SPJ Salvamont Sibiu intervine cu 15 salvamontişti pentru recuperarea unei persoane decedate, la solicitarea IPJ Sibiu. Persoana decedată se află în munţii Făgăraş, vârful Puha. Momentan nu cunoaştem identitatea persoanei decedate”, a precizat Dan Popescu.

O persoană a sunat duminică la 112 şi a anunţat că a văzut un bărbat decedat într-un sac de dormit pe vârful Puha.

„Printr-un apel la 112 s-a anunţat că un cadavru, bărbat, găsit în Şaua Puha din munţii Făgăraş. Acesta se afla întins pe o saltea gonflabilă, în sac de dormit şi rucsac lângă el”, a precizat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Balteş.

sursa: Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO FOTO. Echipajul clujean Simone Tempestini – Sergiu Itu a câștigat Raliul Clujului

Publicat

Pilotul clujean Simone Tempestini de la Napoca Rally Academy se impune categoric în Raliul Clujului Star Lubricants powered by PMA, desfășurat la sfârșitul săptămânii, și își trece în cont a 8-a victorie clujeană,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Teama de bătrânețe, cea mai mare spaimă a adulților. Ce se întâmplă odată cu înaintarea în vârstă

Publicat

Teama de bătrânețe, cea mai mare spaimă a adulților. Odată cu înaintarea în vârstă, spun studiile, aceasta se atenuează. Asta înseamnă că tinerii se tem mai tare de bătrânețe decât persoanele de vârsta a doua. 

La nivel global, aproximativ 79% dintre femei și 70% dintre bărbați se pot aștepta...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Totul despre căruciorul a2 în 1 – Top 3 funcții ce merită luate în considerare (P)

Publicat

Aveți un nou membru în familie și vă doriți să îi achiziționați un căruț perfect, dar nu știți de unde să începeți? Ori, poate doriți să faceți cadou un asemenea produs și, din nou, varietatea de pe piață vă copleșește? Ei bine, aflați că acest articol vă este dedicat.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Școală modernă cu o capacitate de 300 de locuri, la Ciugud. Licitația pentru proiectare, lansată de Primărie

Publicat

Școală modernă cu o capacitate de 300 de locuri, la Ciugud. O școală primară și gimnazială modernă, cu o capacitate de 300 de locuri, urmează să fie construită în comuna Ciugud.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe