Connect with us

Alba

Intervenție pirotehnică în satul Lunca din comuna Valea Lungă. A fost descoperit un posibil proiectil rămas neexplodat

Publicat



Echipa pirotehnică din cadrul ISU Alba intervine joi, în jurul orei 18:10, în satul Lunca din comuna Valea Lungă, pentru ridicarea unui posibil proiectil. 

Potrivit ISU Alba, echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia se deplasează în satul Lunca, comuna Valea Lungă, pentru asanarea unui posibil proiectil rămas neexplodat.

La fața locului intervine o autospecială pirotehnică.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe alba24

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Schimbare radicală a vremii, anunțată de directorul ANM. Temperaturile scad brusc și vom avea parte de furtuni

Publicat

Schimbare radicală a vremii, anunțată de directorul ANM. Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a precizat că în România se va produce o inversiune termică, iar în zilele de joi și vineri vom avea temperaturi de maxim 28 de grade. Potrivit acesteia, în toată țara vor scădea temperaturile și vom avea parte de furtuni, vijelii și intensificări ale vântului.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

ASTĂZI: Circulație restricționată temporar pe DN 67C Transalpina, în zona localităților Mărtinie și Căpâlna. Precizările CNAIR

Publicat

Circulația rutieră urmează să fie restricționată temporar miercuri, 27 iulie, pe DN 67C Transalpina, în zona localităților Mărtinie și Căpâlna, pentru traversarea drumului național de către participanții la o competiție sportivă internațională. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Definitivat 2024: peste 130 de candidați din Alba, așteptați la proba scrisă. Examenul este organizat la 28 de discipline în județ

Publicat

Definitivat 2024: Peste 130 de candidați din Alba sunt așteptați să susțină miercuri, 24 iulie, proba scrisă în cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ.

În total, sunt 138 de candidați înscriși și admiși pentru susținerea...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Repartizare computerizată 2024. Rezultatele la admiterea la liceu, publicate miercuri, 24 iulie, de minister. Detalii pentru elevi

Publicat

Repartizare computerizată 2024. Rezultatele la admiterea la liceu vor fi publicate miercuri, 24 iulie, de Ministerul Educației. Elevii vor afla la ce liceu au intrat.

De joi, 25 iulie până marți, 30 iulie, se depun dosarele de înscriere la unitățile de învățământ la care au fost repartizați candidații.

Tot marți, 30 iulie, unitățile de învățământ liceal transmit situația locurilor rămase libere în urma...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate