Connect with us

Eveniment

Intervenții pe drumurile din județul Hunedoara, în ultimele 24 de ore

Publicat


sursa foto: Facebook / Consiliul Judetean Hunedoara

În ultimele 24 de ore s-au desfășurat mai multe intervenții de deszăpezire pe drumurile județene din județul Hunedoara, a informat miercuri dimineață Consiliul Județean.

Potrivit Consiliului Județean Hunedoara, în data de 7 februarie, intervalul orar 08.00 – 20.00, au continuat intervențiile pe drumurile județene aflate în administrarea Consiliului Județean Hunedoara.

Au fost monitorizate comenzile lansate de CJ Hunedoara pentru curățarea unor sector de drum și prevenirea formării de polei.

Totodată, au fost preluate apeluri din partea Poliției, a primăriilor și a cetățenilor care au solicitat intervenția cu material antiderapant.

Conform celor comunicate de operatori către dispeceratul de iarnă al Consiliului Județean Hunedoara, utilajele au acționat cu material antiderapant pe următoarele sectoare de drum: DJ 687J Cerbăl, DJ 668B Măgura, DJ 687E Bunila, DJ 687D Lunca Cernii, DJ 668A Târsa, DJ 705J Ludești, DJ 708D Poienița Tomii și DJ 706B Luncșoara.

Intervenții pe drumurile din județul Hunedoara, în ultimele 24 de ore. În noaptea de marți spre miercuri s-a finalizat deszăpezirea pe raza comunei Bătrâna

În noaptea de 07 spre 08 februarie, în intervalul orar 20.00 – 08.00, s-a finalizat deszăpezirea pe raza comunei Bătrâna, au fost finalizate lucrările pe DJ 706B Luncșoara și s-a acționat cu material antiderapant pe DJ 680 Lăpugiu, DJ 706A Băița, DJ 761 Săcărâmb, DJ 708D Feregi, DJ 761B Vărmaga, DJ 706 Vorța, DJ 706B Luncșoara, DJ 687 Hășdat, DJ 687M Cinciș, DJ 687N Ghelari, DJ 668A Târsa, DJ 687D Lunca Cernii, DJ 687E Ruda, DJ 687F Lelese, DJ687J Cerbăl, DJ 708E Nandru, DJ 687E Teliucu Inferior, DJ 107A Bobâlna, DJ 107B Feredee, DJ 668 Tămășasa, DJ 705 Balșa, DJ 705A Costești, DJ 705D Buceș, DJ 705F Sibișel, DJ 705J Chitid, DJ 705K Sanatoriu și DJ 707L Pricaz.

„În multe zone ale județului, în special la deal și munte, temperaturile se mențin, în continuare, negative atât noaptea, cât și ziua, astfel că le recomandăm conducătorilor auto să nu plece la drum cu mașina neechipată de iarnă. Pentru prevenirea blocajelor în trafic este nevoie de cauciucuri potrivite sezonului rece și lanțuri.

Toate problemele apărute în trafic pe DRUMURILE JUDEȚENE pot fi semnalate la Dispeceratul de iarnă, telefon 𝟎𝟕𝟑𝟕 𝟓𝟓𝟑 𝟗𝟕𝟏. Începând cu data de 02.02.2023, este asigurată permanența la sediul Consiliului Județean Hunedoara, la Dispeceratul permanent pentru monitorizarea și coordonarea Programului de intervenție în vederea prevenirii și combaterii înzăpezirii și poleiului pe drumurile aflate în administrarea CJ Hunedoara.

Dispecerii asigură serviciul 24 de ore din 24, conform programării pe luna februarie”, mai precizează pe pagina de Facebook, Consiliul Județean Hunedoara.

sursa foto: Facebook / Consiliul Judetean Hunedoara


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Vremea în Alba în weekend 29 – 31 martie: Temperaturi neobișnuite, cu maxime de 27 grade Celsius. Prognoza meteo pe localități

Publicat

primavara vremea flori papadie meteo

Vremea în Alba în weekend 29 – 31 martie 2024: Temperaturi neobișnuite pentru data din calendar. Maximele ating 27 de grade Celsius. Prognoza meteo pe localități. Vreme suprinzătoare în weekend. Vor fi temperaturi de vară, cu maxime ce urcă până la 27 de grade Celsius și minime ce nu scad sub 6 grade.

Ultimele zile ale lunii martie aduc o vreme extrem de călduroasă, cu temperaturi ce se potrivesc mai degrabă sezonului estival….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române

Publicat

La Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia s-au desfășurat miercuri, 27 martie, competițiile sportive cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române la nivelul Jandarmeriei Alba. Cu sprijinul Asociaților Ampoiul și IPA Regiunea 2 Alba, a fost organizat un campionat de fotbal, un turneu de table și o competiție de tenis cu piciorul.

Opt echipe s-au aruncat în lupta pentru titlul de campion la fotbal, 16 jandarmi s-au înscris la turneul de table și 10…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

CFR Călători asigură de la 1 aprilie autobuze de la Cluj-Napoca la Oradea. Calea ferată se modernizează, Vezi programul curselor

Publicat

Începând cu data de 1 aprilie 2024, va deveni operațional la CFR Călători serviciul de înlocuire a transportului feroviar cu autobuze pentru asigurarea călătoriei pasagerilor pe distanța Cluj Napoca – Oradea, în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

29 martie-3 aprilie: Olimpiada sportului militar liceal, etapa I, la Alba Iulia. 180 de elevi vor participa la Spartachiadă

Publicat

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia găzduiește, în perioada 29 martie – 3 aprilie 2024, Olimpiada sportului militar liceal – etapa I.

Competiția, cunoscută și sub numele de „Spartachiada”, este organizată și condusă de către Serviciul Educație Fizică Militară din cadrul Statului Major al Apărării, în baza calendarului sportiv pentru anul 2024, și va alinia la start aproximativ 180 de elevi din cele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe