Connect with us

Eveniment

Interviu – Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu: “Portal Medical are capacitatea de a include toate spitalele din județ”

Published

on



Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, afirmă în interviul acordat Orei de Sibiu  că PORTAL MEDICAL, platforma lansată în urmă cu aproximativ două luni pentru simplificarea relației pacienților cu marile spitale din județ este un succes și că debirocratizarea rămâne una dintre prioritățile instituției pe care o conduce.

PORTAL MEDICAL este accesat de un număr tot mai mare de sibieni, fie direct, pe www.portalmedical.cjsibiu.ro, fie prin intermediul site-ului Consiliului Județean Sibiu, www.cjsibiu.ro.

1.-Cum s-a  ajuns la inițierea platformei Portal Medical?
Una dintre prioritățile majore la nivel european este digitalizarea. Pandemia de Covid-19 ne-a arătat cât de important este acest deziderat, care de multe ori în România a trecut…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Avertizări Cod Galben și Cod Portocaliu de ploi însemnate, în Alba și alte județe din țară, de sâmbătă până luni

Published

on

Meteorologii au emis vineri avertizări Cod Galben și Cod Portocaliu de ploi însemnate, valabile în Alba și alte județe din țară de sâmbătă până luni. 

În unele zone, sunt așteptate cantități de apă de 50 – 90 l/mp și izolat de peste 100 l/mp.

Avertizare Cod Galben de instabilitate atmosferică, averse însemnate cantitativ

  • Interval de valabilitate: 28 septembrie, ora 18:00 – 29 septembrie, ora 10:00

Potrivit ANM, în intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș, vestul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Proceduri intervenționale ÎN PREMIERĂ la Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală al Spitalului Județean de Urgență Cluj

Published

on

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj vor avea loc astăzi, în premieră regională, două intervenții minim invazive pentru tratarea unei tumori pulmonare și a durerilor pelviene cronice. Echipa medicală va utiliza…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Vineri, 27 septembrie, la Sebeș: Sesiunea de comunicări științifice „Multiculturalitate și patrimoniu istoric în Transilvania”

Published

on

Vineri, 27 septembrie 2024, începând cu ora 10:00, la Sebeş se va desfășura cea de-a XVI-a ediție a Sesiunii de comunicări științifice „Multiculturalitate și patrimoniu istoric în Transilvania”.

Manifestarea este organizată de Muzeul Municipal „Ioan Raica” şi Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeş, cu sprijinul municipalității, şi se bucură de participarea a 50 de cercetători, muzeografi, doctoranzi şi cadre didactice de la muzee şi universități din România și din străinătate: Arhiva…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

FOTO. Un nou pas important în vederea transformării deșeurilor din județul Cluj în energie verde

Published

on

A fost finalizată etapa de proiectare a primei instalații de tratare, prin dezintegrare moleculară, a deșeurilor municipale de pe teritoriul județului Cluj.

Consiliul Județean Cluj a primit, spre analiză și…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading
Advertisement