Connect with us

Eveniment

Investiții de 24 de milioane de lei la Mârșa – Pentru pista de biciclete și modernizarea școlii, grădiniței și a sălii de sport

Publicat



Primăria Orașului Avrig a semnat marți, 29 decembrie, contractul de finanțare europeană pentru realizarea proiectului ”Îmbunătățirea calității vieții populației din localitatea Mârșa, orașul Avrig”, proiect în care Consiliul Județean Sibiu are calitatea de partener.

Valoarea totală a contractului se ridică la suma de 24.095.776,80 lei cu TVA, proiectul fiind finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Proiectul prevede ca CJ Sibiu, în calitate de partener, să realizeze construcția pistei de biciclete pe ambele sensuri de mers ale drumului județean DJ 105 G. Pista va fi prevăzută cu rigole betonate și va avea o lungime de 2 km.
Valoarea investiției este de 9.969.747,05 lei cu TVA, din care construcția și montajul se ridică la 8.663.854,18 lei cu TVA. Termenul de finalizare a pistei este de 12 luni de la semnarea contractului de execuție a lucrărilor.
De asemenea, Primăriei Orașului Avrig, în calitate de leader al proiectului, îi revine sarcina de a realiza lucrări de reabilitare și modernizare a grădiniței, școlii și sălii de sport, din localitatea Mârșa, precum și dotarea acestora cu echipamente corespunzătoare. Valoarea investiției se ridică la suma de 14.126.029,75 lei cu TVA.

poza 2 Marsa

”Prin acest proiect se va îmbunătăți infrastructura de educație și se va realiza un mediu urban favorabil pentru dezvoltarea socio-economice a localității Mârșa. Atragerea de fonduri europene este un atu pentru Consiliul Județean Sibiu care cu sprijinul acestora a putut realiza o serie de proiecte ce au răspuns nevoilor cetățenilor județului Sibiu. Suntem lideri în regiunea Centru și ne dorim să rămâne pe această poziție mult timp”, spune Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu.

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Jandarmeria Cluj face recrutări în vederea admiterii la școlile de subofițeri. 700 de locuri scoase la concurs

Publicat

Jandarmeria Cluj organizează o campanie de recrutare pentru tinerii interesați de o carieră militară în Jandarmeria Română, în cadrul sesiunii de admitere aprilie – iulie 2024.

Cei care vor să îmbrace uniforma…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FCSB-CFR Cluj, 0-1. Foarfecă Otele, Bîrligea, piatră și TREI puncte pe hârtie pentru locul 2

Publicat

CFR Cluj a întâlnit, sâmbătă seara, pe FCSB, la București în penultimul meci al play-off-ului Superligii. Bucureștenii erau prematur campioni în timp ce clujenii luptau pentru locul 2 care i-ar fi scutit de baraj pentru…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FC Voluntari – „U” Cluj. Echipa lui Sabău LUPTĂ pentru victorie în ultima etapă din play-out

Publicat

Echipele FC Voluntari și FC Universitatea Cluj se vor întâlni duminică, de la ora 21:30 pe Stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari unde vor disputa ultima partidă din play-out.

„Șepcile roșii” trebuie să…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Mesaje pentru Tata. Ziua Tatălui, sărbătorită pe data de 12 mai. Urări și felicitări pentru o zi specială

Publicat

Mesaje pentru Tata. Ziua Tatălui 2024 se ține în data de 12 mai, în acest an. Se sărbătorește anual în cea de a doua duminică a lunii mai. Este o zi specială dedicată recunoașterii și celebrării rolului tatălui în viața noastră.

Această sărbătoare oferă o oportunitate minunată de a aprecia și de a onora figura paternă, exprimând recunoștința, afecțiunea și respectul față de tatăl nostru.

Cu ocazia Zilei Tatălui, mulți oameni oferă cadouri, trimit Mesaje pentru Tata de apreciere și petrec timp de calitate alături de tatăl lor.

Este un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe