Connect with us

Alba

Investiții în infrastructura școlară, la Meteș. O clădire a Școlii Gimnaziale va fi reabilită și extinsă. Licitație, în SEAP

Publicat



Investiții în infrastructura școlară, la Meteș. Un corp de clădire al Școlii Gimnaziale din comuna Meteș urmează să fie reabilitat și extins printr-o investiție de peste 950.000 de lei.

Primăria Meteș a lansat, pe 20 februarie, în SEAP, o licitație pentru reabilitarea moderată a Școlii Generale Meteș – corp II (grădinița). 

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 958.745,05 lei, fără TVA. Proiectul este…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO Mărturiile dure ale Cristinei Dinu la Alba Iulia: Cum erau tratate în trafic femeile motocicliste, în urmă cu mai mulți ani

Publicat

Cristina Dinu este motociclistă de peste 20 de ani. De mai exact 21 de ani. A mers și merge cu motorul pe străzile celui mai aglomerat oraș din România: București. 

A fost și instructor de motocicletă și nu se sfiește să îi critice pe motociliștii care merg pe două roți dintr-un moft, sau pentru că este ”la modă”.

A vorbit deschis, dur, despre preconcepții, despre greșelile pe care le fac motocicliștii, dar și despre cum a evoluat ideea de femeie motociclist, în două decenii. 

Am întâlnit-o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ce nume se sărbătoresc de Sfânta Maria. Cui trimitem mesaje de Nașterea Fecioarei Maria sau Sfânta Maria Mică, pe 8 septembrie

Publicat

Ce nume se sărbătoresc de Sfânta Maria. Cui trimitem mesaje de Nașterea Fecioarei Maria sau Sfânta Maria Mică, pe 8 septembrie. 

Aproximativ 2,2 milioane de români își serbează onomastica în 8 septembrie, de Sfânta Maria Mică.

Dintre aceștia, în jur de 1,8 milioane de persoane sunt femei.

Cele mai multe poartă numele Maria (circa 1.400.000), aproximativ 270.000 se numesc Mariana și în jur de 51.000, Marinela.

Citește și MESAJE de Sfânta Maria. Felicitări și urări pentru prieteni, familie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Nicolae Ciucă își lansează cartea în emisiunea lui Mircea Dinescu: ”Este nemaipomenită!”

Publicat

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat că îşi va „prezenta” volumul autobiografic „În slujba Ţării” în emisiunea tv ‘Poezie şi delicateţuri’ a poetului şi scriitorului Mircea Dinescu. 

Emisiunea va fi difuzată duminică la postul Prima TV.

Liderul PNL arată, într-o postare pe Facebook, că a ales în mod simbolic ca acest moment să aibă loc în localitatea doljeană Cetate de lângă Dunăre, unde Mircea Dinescu are un conac boieresc şi a mai înregistrat alte ediţii ale emisiunii,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Lotul României, rezultate EXTRAORDINARE la Olimpiada Internațională de Informatică 2024 din Egipt: aur, argint și bronz

Publicat

Rezultate EXTRAORDINARE: Lotul României a obținut o medalie de aur, două de argint și una de bronz la Olimpiada Internațională de Informatică (IOI) 2024 din Egipt.

Conform rezultatelor oficiale, anunțate și la festivitatea de premiere de vineri seară, România rămâne pe locul 2 mondial după numărul de medalii, cu 131 de premii obținute, la egalitate cu Polonia, după China (142 de medalii) și înaintea Coreei de Sud și Bulgariei (127 de medalii fiecare), potrivit Edupedu.

Elevii care au reprezentat România…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate