Connect with us

Actualitate

Investiţii private de câteva milioane de euro vor fi realizate în 2021, la Petroşani

Publicat


Mai multe investiţii private, în valoare de câteva milioane de euro, vor fi realizate în acest an în municipiul Petroşani, între acestea numărându-se două hoteluri şi un centru de logistică, a anunţat luni primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

Potrivit acestuia, mai multe firme şi-au anunţat intenţia de a dezvolta capacităţi de producţie, magazine şi capacităţi hoteliere, edilul local apreciind că acest lucru arată faptul că municipiul Petroşani oferă stabilitate din punct de vedere economic şi condiţii pentru dezvoltarea mediului de afaceri.

Cea mai mare investiţie privată din municipiul Petroşani, concretizată pentru acest an, vine din partea unei companii care deţine un lanţ de magazine al căror profil este vânzarea de materiale de construcţii şi amenajări interioare.

Pe de altă parte, reprezentanţii altor două societăţi au anunţat că vor construi aici două noi hoteluri, de 3 şi 4 stele, în valoare de peste un milion de euro fiecare, în timp ce o firmă de logistică va amenaja un depozit în zona industrială Livezeni.

„Aceste noi investiţii duc la crearea de noi locuri de muncă, dar şi la atragerea de sume suplimentare la bugetul local, ceea ce înseamnă mai mulţi bani pentru dezvoltarea localităţii. Este foarte bine că se investeşte în Petroşani, acest lucru demonstrează că municipiul nostru este atractiv pentru investiţiile private, dar şi din punct de vedere al dezvoltării economice”, a apreciat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

Edilul mai spune că prezenţa la Petroşani a unor companii renumite pe piaţa internă redă speranţa autorităţilor locale că s-a reuşit depăşirea unor „bariere de neîncredere pentru întreprinzători”, cu care Valea Jiului s-ar fi confruntat în ultimii ani.

AGERPRES

sursa foto:  Facebook Tiberiu Iacob-Ridzi

ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Primul ministru Florin Cîțu pe Facebook: În direct la Digi24

Publicat

În direct la Digi24Facebook / Florin Cîțu

Citește mai departe

Actualitate

Ministrul Educației pe Facebook: B1TV – 13.05.2021

Publicat

B1TV – 13.05.2021Facebook / Sorin Mihai Cîmpeanu

Citește mai departe

Actualitate

Consiliul Județean Brașov pe Facebook: Adrian Ioan Veştea – Președintele Consiliului Județean Brașov: “Aeroportul Bra…

Publicat


‼️ Adrian Ioan Veştea – Președintele Consiliului Județean Brașov: “Aeroportul Brașov – încă un pas important înainte! Am primit astăzi decizia ROMATSA cu privire la turn, iar turnul virtual este soluția aleasă! Am spus de la începutul preluării acestui proiect că noi construim aeroportul viitorului la #Brașov. Și asta facem! Și ca să lămurim un subiect la fel de important, Aeroportul Brașov va fi un #Aeroport #INTERNAȚIONAL și va opera atât zboruri interne, cât și internaționale, însă le vom face treptat, după studii de rentabilitate ale destinațiilor, într-un cuvânt: RESPONSABIL!”

Kan een afbeelding zijn van buitenshuis

Facebook / Consiliul Județean Brașov

Citește mai departe

Actualitate

Ministrul Muncii pe Facebook: Măsuri eficiente, destinate mediului economic pentru susținerea locurilor de mu…

Publicat

✅ Măsuri eficiente, destinate mediului economic pentru susținerea locurilor de muncă și a companiilor, pot fi identificate doar împreună cu beneficiarii. În cursul întâlnirii pe care am avut-o astăzi cu reprezentanții unora dintre marile companii din România, am stabilit să constituim grupuri comune de lucru pentru a elabora soluții legislative în domeniile digitalizării, debirocratizării, flexibilizării relațiilor de muncă și dialogului social.
Nu doar experiența relațiilor de muncă din pandemie, ci și preocuparea noastră comună pentru a crea locuri de muncă de calitate, pentru a asigura formarea continuă a forței de muncă și un nivel de salarizare corespunzător ne determină să urgentăm… Meer

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, staan en binnenKan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen en binnenKan een afbeelding zijn van 1 persoon, staan en binnenKan een afbeelding zijn van een of meer mensen en binnen

Facebook / Raluca Turcan

Citește mai departe