Connect with us

Cluj

„Invitatul Zilei” în studioul Botoșani24.ro: Ada Alexandrina Macovei, inspector general al ISJ Botoșani

Publicat



„Invitatul Zilei” în studioul publicației Botoșani24.ro a fost astăzi profesor doctor Ada Alexandrina Macovei, inspectorul general al Inspectoratului Școlar al Județului Botoșani.
Profesorul Ada Macovei a vorbit despre ieșirea sistemului de învățământ din pandemia Covid-19 și despre întoarcerea copiilor fără mască la școală, dar și despre calitatea învățământului după doi ani de zile în care întregul învățământ a fost canalizat pe cursuri on-line.
Și tot cu această ocazie, inspectorul general al ISJ Botoșani a vorbit despre cum a reacționat întregul sistem de învățământ la criza refugiaților din Ucraina, dar și despre pregătirea examenelor de final de an pentru elevii din Botoșani, într-un interviu realizat în studioul on-line de al publicației Botoșani24.ro, de Tudor Carare.
Puteți urmări interviul și pe Facebook. Comentariile și reacțiile sunt deschise:

 

 Urmăriți știrile Botosani24.ro și pe Google News

Vezi mai mult pe Botosani24.ro

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de vreme severă valabilă pentru Carpații Occidentali și vestul Carpaților Meridionali.

Potrivit meteorologilor, de miercuri, 16 martie, ora 8.00 și joi, 17 martie, ora 8.00 va ninge și se va depune strat noi de zăpada.

În intervalul menționat aria precipitațiilor sub formă de ninsoare va fi în extindere dinspre masivele vestice și va cuprinde toată zona montană.

Citește și: Când scăpăm de FRIG. Prognoza METEO pentru două săptămâni. TEMPERATURILE minime vor atinge, la Cluj, și -10 grade

În zona Carpaților Occidentali, precum și în vestul Carpaților Meridionali, local ninsorile vor fi moderate cantitativ, de 10 – 15 litri pe metru pătrat și izolat peste 20 de litri pe metru pătrat și se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri consistent.

Sursa: ANM

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Florin Piersic, în fața unei noi operații riscante. Intervenția de la Institutul Inimii din Cluj a fost făcută în timp record

Publicat

Florin Piersic mai are de trecut un hop. Marele actor clujean va fi supus unei noi intervenții chirurgicale, de data aceasta la genunchi, la București, dacă și atunci când medicii vor decide acest lucru. La Cluj, actorul a fost…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Atenționare cod GALBEN de viituri și inundații în Cluj

Publicat

Prefectura Cluj a lansat o atenționare de cod galben hidrologic, valabil în jud. Cluj în intervalul 08.05.2024, ora 12:00 – 09.05.2024, ora 08:00.

„În arealul Someș-Tisa sunt vizate sectoare de cursuri de apă…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Doi bărbați, reținuți pentru trafic de droguri în Cluj. Unul dintre ei a fost prins în flagrant delict

Publicat

Doi bărbați au fost reținuți pentru trafic de droguri de procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj. Unul dintre ei a fost prins în flagrant delict.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Peste 6.000 de garaje de tablă, demolate la Cluj. Au fost create 500 de locuri de parcare în plus

Publicat

Primăria Cluj-Napoca a înființat aproape 500 de locuri noi de parcare, după demolarea a circa 6.600 de garaje de tablă, în ultimii patru ani.

Primăria Cluj-Napoca a creeat, în ultimii patru ani, aproape 500 de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe