Connect with us

Eveniment

Iohannis a plecat în Emiratele Arabe Unite tot cu un avion de lux. Este puțin mai mic decât cel cu care a fost în Japonia (Foto)

Publicat



În urma valului de critici declanșat de închirierea unui avion de lux pentru vizita oficială recentă din Japonia, dar și de escalale făcute la Sibiu în timpul deplasărilor oficiale, președintele Klaus Iohannis a plecat în Emiratele Arabe Unite cu un Gulfstream G550, o aeronavă de dimensiuni mai mici, ce oferă totuși condiții de ”confort maxim”. De această dată, șeful statului a plecat din București fără escală.

Avionul a fost închiriat de la compania luxemburgheză Global Jet, la fel ca Boeingul 737-900ER(BBJ) folosit pentru deplasarea în Japonia, și are o…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Tarife ANCPI 2024: Cât costă o intabulare, o copie de carte funciară și ce servicii sunt gratuite. Noutăți în lege

Publicat

Tarife ANCPI 2024: Agenția Națională de Cadasru și Publicitate Imobiliară a introdus noi gratuități și facilități pentru serviciile prestate de instituțiile subordonate.

Noile prevederi au intrat în vigoare miercuri, 24 iulie, când a fost publicat, în Monitorul Oficial al României, Ordinul nr. 1498/2024 pentru modificarea și completarea Ordinului directorului general al ANCPI nr. 16/2019 privind...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Emil Boc, la deschiderea Jocurilor Olimpice, la invitația primarului Parisului, Anne Hidalgo

Publicat

Primarul Clujului, Emil Boc, a fost prezent, vineri seară, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, la invitația primarului Parisului, Anne Hidalgo, cu care a și avut o întâlnire. 

”În cadrul întâlnirii…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

FOTO-VIDEO: Festivalul Internațional de Folclor la Aiud. Parada portului popular, pe străzi din oraș. Tradiții pline de culoare

Publicat

Festivalul Internațional de Folclor de la Aiud a continuat sâmbătă dimineața cu parada portului popular. Ansamblurile participante au prezentat costumele populare și tradițiile locale, pe mai multe străzi din oraș.

La Festival participă ansambluri folclorice din Cehia, Georgia, Grecia, Italia, Macedonia de Nord, Mexic, Slovacia și Turcia, alături de cele din România.

Unii dintre...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: ISU Alba, locul I la proba de ștafetă, la etapa zonală a concursurilor serviciilor profestioniste pentru situații de urgență

Publicat

Etapa Zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență și-a desemnat câștigătorii. ISU Alba a câștigat locul I la proba de ștafetă.

Timp de 2 zile s-au „întrecut” în viteză, dexteritate, efort fizic și muncă în echipă, transmite ISU Alba.

În cadrul competiției, probele au...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate