Connect with us

Alba

Ion Dumitrel anunță cu cine vor vota cei 161 de delegați din Alba la Congresul PNL din 25 septembrie: ”Le cunoaștem opțiunile”

Publicat



Liderul liberalilor din Alba, Ion Dumitrel, a declarat, luni, în contextul în care, în şedinţa Colegiului Director al PNL Alba, moţiunea „PNL – Forţa Dreptei” a avut mai multe voturi de susţinere decât moţiunea „România Liberală”, că marea majoritatea a celor 161 de delegaţi la Congresul din 25 septembrie îl vor vota pe Florin Cîţu.

Întrebat cum comentează rezultatul votului de susţinere din Colegiul Director, unde moţiunea lui Ludovic Orban, „PNL – Forţa Dreptei”, a primit 64 de voturi, iar cea a lui Florin Cîţu, „România Liberală”, 62 de voturi, dintr-un total de 95 de voturi, Ion Dumitrel a spus pentru Agerpres că „se amestecă acordul dat” pentru ca cele două moţiuni să fie dezbătute în Congres cu ceea ce o organizaţie sau alta va susţine în 25 septembrie.

„În ceea ce priveşte votul de la Congresul din 25 septembrie, este cu totul şi cu totul o altă poveste”, a spus preşedintele PNL Alba.

Număr mare de delegați din PNL Alba la Congres

Ion Dumitrel şi-a exprimat convingerea că marea majoritate a celor 161 de delegaţi din Alba vor vota moţiunea Cîţu, după cum, a spus acesta, le cunoaşte opţiunile.

„Marea lor majoritate, aproape toţi, vor vota moţiunea Cîţu,…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Junior Bike Race 2024, la Ciugud: 200 de copii vor lua startul la competiția de ciclism dedicată juniorilor

Publicat

Competiția de biciclete dedicate copiilor din Alba se va desfășura și în 2024, la Ciugud. Este vorba despre Ciugud Bike Race, o competiție la care participa copiii din județ.  

Evenimentul sportiv va avea lor în data de 25 mai. Deja toate locurile în înscrierea on-line s-au epuizat. 

200 de copii vor lua startul la competiția dedicată în totalitate juniorilor.

Cei mici vor avea la dispoziție 2 trasee, în funcție de vârstă. Așadar, cei sub 9 ani vor fi înscriși în „Traseul Iepurașilor” și vor avea de pedalat 550 de metri, cu o diferență de nivel…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Concert Bere Gratis la Alba Iulia, în cadrul evenimentului ”Târgul de Carte” din Cetatea Alba Carolina. Programul evenimentului

Publicat

Formația ”Bere Gratis” va cânta vineri, 10 mai, la Alba Iulia. 

Vor susține un concert în cadrul eveimentului ”Târgul de Carte” desfășurat în aceste zile, în Cetatea Alba Carolina. 

Concertul va avea loc, în zona Muzeului Național Al Unirii, de la ora 19.00. Înainte de concertul formației Bere Gratis, scriitoarea Ana Blandiana va avea o conferință despre poezie, și rolul ei în societatea actuală.

PROGRAM Târgul de cArte Alba Transilvana, 10-12 mai, Alba Iulia

Vineri, 10 mai

  • 10.30 Festivitatea de deschidere pe ritmuri de fanfară. Fanfara…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Lucian Blaga, în sufletele elevilor de la Sebeș. Expoziție, la Biblioteca Municipală „Lucian Blaga”

Publicat

Joi, 9 mai 2024, Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș a găzduit o expoziție specială dedicată desenelor realizate de elevii din clasele I – IV, participanți la etapa municipală a Concursului local de lectură, „Laudă semințelor, celor de față și-n veci tuturor!”, din cadrul Festivalului Internațional „Lucian Blaga”, Sebeș, 2024.

Concursul a fost organizat în strânsă colaborare cu instituțiile de învățământ din zonă, iar participarea lor activă a contribuit la succesul evenimentului.

„Cadrele didactice și elevii din clasele I-IV…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Guvernul vrea să tripleze numărul adulţilor care urmează cursuri de educare şi dezvoltare personală, până în 2030

Publicat

Guvernul a aprobat joi Strategia Naţională pentru Educaţia Continuă a Adulţilor 2024 – 2030. Aceasta are ca ţintă triplarea numărului adulţilor care iau parte la activităţi de învăţare, pentru a-şi îmbunătăţi perspectivele de angajare, dezvoltarea personală şi profesională.

Potrivit unui comunicat al Executivului, citat de Agerpres, strategia are în vedere activităţi de învăţare formală, non-formală şi informală, atât cu caracter general, cât şi cu caracter vocaţional.

În acest mod pot fi îmbunătăţite perspectivele de angajare,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe