Connect with us

Cluj

Iordănescu: Acasă, terenul este un inamic pentru noi

Publicat



Deși a ratat mult la Mediaș, CFR a reușit să obțină cele trei puncte datorită unui gol reușit de Billel Omrani. Clujenii și-au asigurat calificarea matematică în play-off, iar antrenorul Iordănescu a declarat că un factor important pentru jocul bun al echipei sale a fost suprafața de joc.

„Am făcut un joc total în prima repriză, cu foarte multe acțiuni clare. Am adus foarte multe mingi în careu, am finalizat multe dintre ele, dar nu cum trebuie. Este nevoie să marcăm și să conducem jocurile în direcția noastră. Este bine că am marcat în cele din urmă, cu emoții, și am obținut trei puncte extrem de importante dintr-o deplasare grea.

Aici ne-a avantajat și terenul. Acasă, terenul este un inamic pentru noi. Aici am putut să dăm viteză jocului, am surprins. Acasă jucăm mai greu, de teamă să nu sară mingea. Dacă marcam în prima repriză, probabil că jocul ar fi fost mai accesibil. Vreau să felicit și gazdele, (Gaz Metan) este o echipă care încearcă să joace fotbal. La Gaz Metan este un proiect foarte serios”, a declarat Iordănescu la finalul meciului.

CLUJUL PENTRU TOȚI – Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Șofer clujean de 49 de ani, REȚINUT pentru că a condus BĂUT și a provocat un accident

Publicat

Un șofer clujean de 49 de ani a fost reținut de polițiști pentru că a condus băut și a provocat un accident. Marți, nu a acordat prioritate unui autobuz într-un giratoriu și a intrat în el.

„În data de 17…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Noutăți pentru cei care beneficiază de pensie de invaliditate sau de urmaș. Anunțul directorului Casei de Pensii Cluj

Publicat

Noua Lege a pensiilor, care a intrat în vigoare la 1 septembrie, aduce modificări pentru anumite categorii de beneficiari.

Potrivit directorului Casei de Pensii Cluj, Mariana Nicoleta Sălciuan, sunt nouăți în ceea…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Dragoș Damian: Doi ardeleni, despre Planul Draghi: No! Nu așa am tăt spus și noi? Mintenaș să avem fabrici și uzine peste tot

Publicat

Nimeni nu a citit (în engleza) cele peste 500 de pagini ale planului Mario Draghi, astfel încât probabil că statele membre ar trebui să facă sesiuni de popularizare, pentru ca lumea să înțeleagă că planul (Mario Draghi al)…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Ofertă avantajoasă pentru CFR Cluj. Un fundaș al echipei este „curtat” de Arabia Saudită

Publicat

Patronul CFR Cluj, Ioan Varga, a anunțat faptul că Anton Kresic (28 de ani) ar putea fi ultima plecare de la vicecampioana României. Ardelenii au primit o ofertă avantajoasă din Arabia Saudită.

Au avut loc mișcări…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate