Connect with us

Alba

IPJ Alba scoate la concurs 21 de posturi de ofițer. Care sunt specializările și de unde se pot obține informații suplimentare

Publicat


Inspectoratul de Poliție Județean Alba scoate la concurs 21 de posturi de ofițer prin trecerea agenților de poliție în corpul ofițerilor. Majoritatea posturilor sunt în cadrul structurilor de investigații criminale, ordine publică și rutieră. 

Inspectoratul de Poliție Județean Alba organizează concursuri pentru ocuparea unui număr de 21 de posturi de ofițer de poliție, prin trecerea agenților de poliție în corpul ofițerilor.

Posturile scoase la concurs prin trecere în corpul ofițerilor sunt în specializările:

investigații criminale (9),

ordine publică (3),

rutieră (3),

arme, explozivi și substanțe periculoase (1),

investigarea criminalității economice (1),

criminalistic (1),

siguranță școlară (2)

resurse umane (1).

Înscrierile se fac on-line, până la data de 28 decembrie 2020. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Citește și: Angajări: IPJ Alba scoate la concurs 4 posturi prin încadrare directă din sursă externă și două posturi de medic veterinar

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor pot fi găsite pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, în secțiunea carieră/posturi scoase la concurs:https://ab.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

sursa: Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Centre de recuperare pentru persoanele dependente de droguri. Unde vor fi construite. Lege aprobată la Senat

Publicat

Senat

Vor fi construite opt centre regionale de recuperare pentru persoanele dependente de droguri. Proiectul de lege a fost adoptat recent de Senat și a intrat în dezbatere la Camera Deputaților.

Inițiativa PNL are drept scop înființarea și organizarea centrelor în cele opt regiuni de dezvoltare ale României.

Vor fi centre de deintoxicare și recuperare a dependenților de droguri, ca instituții specializate pentru recuperarea socială a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Câți șomeri au fost angajați prin măsuri asigurate de ANOFM. Majoritatea au peste 45 de ani. Situația din Alba și din țară

Publicat

locuri munca

În primele două luni ale anului 2024, 31.895 de șomeri au fost angajați prin măsuri de stimulare a ocupării forței de muncă, anunță Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM). Majoritatea sunt în vârstă de peste 45 de ani.

Din totalul persoanelor ocupate până la data de 29 februarie 2024, 16.232 au peste 45 de ani. Alți 5.124 au vârsta cuprinsă între 35 și 45 de ani, 2.484 au între 30 și 35 de ani, 2.482 au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Vacanța de Paște 2024 pentru elevii catolici. Când nu trebuie să meargă la școală. Care este situația pentru profesori

Publicat

Vacanța de Paște 2024 pentru elevii catolici. În acest an, Paștele catolic se sărbătorește înaintea celui ortodox, pe 31 martie. Potrivit legislației în vigoare, elevii și profesorii au dreptul la zile libere.

Ministerul Educației a comunicat inspectoratelor școlare că elevii catolici nu au obligația participării la cursuri în perioada 29 martie – 2 aprilie. Adică vor avea liber vineri, luni și marți.

În ceea ce-i privește…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Vremea până la jumătatea lunii aprilie: Temperaturi în creștere, dar și multe ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

primavara flori vremea meteo prognoza meteo

Vremea până la jumătatea lunii aprilie: Temperaturi în creștere, dar și multe ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni. Poate una dintre cele mai frumoase perioade din an, luna aprilie este una ce aduce o vreme superbă, cu temperaturi plăcute și zile tot mai însorite.

Meteorologii de la ANM anunță, în prognoza meteo pe patru săptămâni, că vom avea parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi ușor mai ridicate decât ce ar trebui…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe