Connect with us

Cluj

IPJ Cluj caută angajaţi. 54 de locuri libere. Agenţi, ingineri, electronişti, barmani, îngrijitori

Publicat


politist.jpg

IPJ Cluj anunţă că scoate la concurs 54 de posturi, pentru angajare din sursă externă. Sunt căutate mai multe meserii.

„”54 de posturi scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă, după cum urmează: 2 posturi – agent de poliție, specialitatea cazier judiciar, statistică și evidențe operative, 2 posturi – agent de poliție specialitatea financiar, 1 post – ofițer de poliție specialitatea financiar, 1 post – ofițer de poliție – structura de securitate, 2 posturi – agent de poliție, specialitatea rutieră, 1 post –…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cluj

FOTO. Artem s-a refugiat la Cluj cu SOȚIA și cei 3 copii. VOLUNTARUL care și-a riscat VIAȚA pentru a-i aduce SOCRUL în România

Publicat

screenshot 237 e1659453504694.png

Asociația Cluj24 și Fundația Comunitară Cluj, cu sprijinul OXFAM, lansează de la 1 iunie campania ”Cluj pentru Ucraina”, al cărei scop este prezentarea refugiaților ucraineni stabiliți în județul nostru prin articole în limbile română și ucraineană.

Artem Astafiev a ajuns în Cluj-Napoca în data de 10 martie împreună cu soția sa, Olena, și cei 3 copii, 2 băieți și o fată – Albert, Oleksii și Karolina. Inițial, se gândeau să plece în Polonia, dar din cauza numărului mare de refugiați, nu au mai găsit apartamente libere și s-au reorientat către România.

„Mi-am sunat colegii să-i…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Întâlnirea trotinetelor electrice. Au BLOCAT trotuarul pe o stradă din Cluj-Napoca aproape de UNTOLD

Publicat

tro mi.jpg

Zeci de trotinete și-au dat întâlnire duminică seara pe strada Mihai Eminescu din Cluj-Napoca și au blocat trotuarul, astfel că trecătorii au fost nevoiți să facă slalom, iar mămicile cu cărucioare de bebe să coboare pe carosabil.

Strada respectivă, fiind aproape de Parcul Central, a fost folosită ca loc  de parcare de cătrre cei care au mers la festivalul UNTOLD.

Parcare pe trotuar fără lege

”Trotuarul de pe strada Mihai Eminescu a fost transformat într-o parcare ad-hoc pentru trotinete electrice. Câtă frunză și iarbă. Nu poți să treci pe trotuar decât dacă faci slalom.

Nu s-a mai…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

Se verifică datele de la recensământ în Cluj-Napoca și în comuna Vad

Publicat

recensamant principala e1647247909105.jpg

Direcția Județeană de Statistică (DJS) Cluj anunță că, începând de luni, 08.08.2022, are loc etapa de postrecensământ în municipiul Cluj-Napoca și în comuna Vad.

Recenzorii vor merge pe teren și vor verifica calitatea datelor colectate în perioada Recensământului Populației și Locuințelor.

În municipiul Cluj-Napoca se vor colecta date de pe străzile: Castanilor, Gheorghe Dima, Tatra și Louis Pasteur.

”Vă încurajăm să oferiți toate informațiile necesare recenzorilor pentru a desfășura această cercetare”, au spus reprezentanții DJS Cluj.

Recensământul populației și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

Numărul firmelor radiate a crescut cu aproape 9% în primele șase luni ale anului. Topul orașelor unde s-au înregistrat cele mai multe

Publicat

contabilitate acte calcul sursa foto pixabay

Numărul firmelor radiate la nivel naţional a crescut cu 8,77% în primele şase luni din 2022, comparativ cu perioada similară a anului trecut, până la 35.420 radieri, conform statisticilor Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

Cele mai multe radieri au fost înregistrate în municipiul Bucureşti – 5.607 (plus 8,81 faţă de ianuarie-iunie 2021) şi în judeţele Timiş – 1.605 (plus 4,15%), Constanţa – 1.584 (plus 14,12%) şi Cluj – 1.564 (plus 10,92%).

La polul opus, cele mai puţine radieri au fost consemnate în judeţele Ialomiţa – 295 (în creştere cu 19,43% faţă de primele şase luni ale anului trecut), Călăraşi – 303 (plus 5,57%) şi Covasna – 317 (plus 6,02%).

Creşterile cele mai semnificative ale numărului de radieri s-au înregistrat în judeţele Teleorman (plus 24,91%), Vrancea (plus 22,43%) şi Sălaj (plus 23,93%). În perioada analizată au fost consemnate cele mai mari scăderi în…

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe