Connect with us

Eveniment

Israelul este prima țară care vrea să renunțe la toate restricțiile

Publicat



Israelul vrea să ridice majoritatea restricţiilor sanitare legate de coronavirus de la începutul lunii iunie, scrie Agerpres

„Pentru prima dată de la apariţia epidemiei, toate restricţiile din interiorul teritoriului israelian vor fi ridicate începând cu 1 iunie”, a precizat Ministerul Sănătăţii într-un comunicat, adăugând că mai trebuie ca guvernul să voteze în favoarea acestei propuneri.

Restricţiile impuse turiştilor care intră în Israel vor rămâne în vigoare, Ministerul Sănătăţii luând în considerare chiar înăsprirea lor pentru e evita intrarea pe teritoriul israelian a noilor variante ale virusului.

La apogeul epidemiei, Israelul a înregistrat circa 10.000 de noi bolnavi pe zi. În ultimele 24 de ore, Ministerul Sănătăţii a înregistrat…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO. Trailerul „Waste Side Story”, spectacolul care spune povestea celor peste 2.000 de locuitori de la Pata Rât

Publicat

Mai sunt 4 zile până la premiera pe scena Operei Naționale Române din Cluj-Napoca a „Waste Side Story”. Organizatorii au lansat trailerul spectacolului.

Viața oamenilor de la Pata Rât a fost transpusă într-un…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

FOTO Performanță pentru un elev de la Seminarul Teologic din Alba Iulia: premiul III la etapa națională a Olimpiadei de Geografie

Publicat

Performanță excepțională pentru un elev de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia. Ioan Martini din clasa a XII-a a obținut premiul III la etapa națională a Olimpiadei de Geografie și s-a calificat la barajul pentru etapa internațională. 

„În cadrul celei mai prestigioase competiții naționale de geografie pentru nivelul liceal, Olimpiada Națională de Geografie, elevul Martini Ioan, din clasa a XII-a C, a obținut o performanță excepțională, clasându-se pe locul al treilea la etapa națională.

Cu pasiune pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 390 de posturi la Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Cugir, Câmpeni și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 7 mai. Sunt vacante 470 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, AICI.

AICI: ADAUGĂ ANUNȚ ANGAJARE

Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba Iulia – 0258 831 137

Angajator – post vacant…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VREMEA până în 3 iunie. Când vor fi temperaturi ridicate și perioada mai răcoroasă, cu ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

VREMEA până în 6 iunie. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni.

Va fi, în general, mai cald decât de obicei în perioada vizată. Însă sunt anunțate câteva zile mai răcoroase, în această săptămână. Vor fi și ploi, în majoritatea regiunilor, cel puțin până în 25 mai.

Vremea va fi mai rece în perioada 8-15 mai și va ploua. Apoi temperaturile revin la valori peste 20 de grade și chiar de 30 de grade, în jurul datei de 18 mai.

Un nou interval cu ploi și chiar furtuni va fi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe