Cluj
Istoria gastronomică a României. Rețete pierdute pe vecie. Chef Paul Siserman (Cluj): Singurul produs autentic românesc e coliva
Cu ocazia Zilei Naționale a României, chef Paul Siserman împărtășește cu Cluj24 mai multe idei referitoare la istoria și cultura bucătăriei românești, trecând în revistă informații dintre cele mai interesante și mai puțin știute, de la rețete dispărute la aportul noilor generații de bucătari.
„E o diferență între bucătăria tradițională românească și cea autentic românească. Tradițional, putem vorbi chiar de shaorma, fiindcă după 30 de ani de existență, s-a integrat în bucătăria din România.
Iar dacă vorbim de autentic românesc, discuția e foarte largă, pentru că fiecare…
Citește mai mult pe Cluj24.ro
Citește mai mult pe Romania24
ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online
Cluj
FOTO. Peste 200 de elevi, câștigători ai Galei „10 pentru Cluj”. Premii de 110.000 de lei pentru performanțe extraordinare
Cluj
FOTO. A uitat de gabarit și s-a oprit sub pod. Accident spectaculos la Podul Gării din Cluj-Napoca
Un incident rutier neobișnuit a avut loc joi dimineață în Cluj-Napoca, după ce un șofer a „uitat” că vehiculul pe care îl conducea efectua un transport agabaritic…
Citește mai mult pe Cluj24
Cluj
ÎCCJ o scoate din arest pe avocata din Cluj Sonia Almaș, implicată într-o rețea de traficanți de droguri
Înalta Curte de Casație și Justiție a decis punerea în libertate sub control judiciar a avocatei clujeen Sonia Almaș și a altor inculpați dintr-un dosar instrumentat…
Citește mai mult pe Cluj24
Cluj
Plimbărețul Avram Gal, „ministrul de Externe” din Câmpia Turzii: Zeci de deplasări ”strategice” pentru afaceri, rezultate puține
Din ianuarie până în decembrie, președintele PSD Câmpia Turzii, omul de afaceri Avram Gal, și-a documentat public, printr-o succesiune de postări pe Facebook, un…
Citește mai mult pe Cluj24

