Cluj
Istoria gastronomică a României. Rețete pierdute pe vecie. Chef Paul Siserman (Cluj): Singurul produs autentic românesc e coliva
Cu ocazia Zilei Naționale a României, chef Paul Siserman împărtășește cu Cluj24 mai multe idei referitoare la istoria și cultura bucătăriei românești, trecând în revistă informații dintre cele mai interesante și mai puțin știute, de la rețete dispărute la aportul noilor generații de bucătari.
„E o diferență între bucătăria tradițională românească și cea autentic românească. Tradițional, putem vorbi chiar de shaorma, fiindcă după 30 de ani de existență, s-a integrat în bucătăria din România.
Iar dacă vorbim de autentic românesc, discuția e foarte largă, pentru că fiecare…
Citește mai mult pe Cluj24.ro
Citește mai mult pe Romania24
Dacă ți-a plăcut articolul:
ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online
Patru români cu vârste cuprinse între 26 și 35 de ani au jefuit un magazin de bijuterii din orașul Seitenstetten, situat în districtul Amstetten din Austria Inferioară.
Potrivit publicației ziarulromanesc.at,…
Citește mai mult pe Cluj24
Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, vineri, pe raza localității Bonțida, unde un bărbat și-a prins membrul inferior stâng într-un motocultor.
Potrivit pompierilor, din primele date…
Citește mai mult pe Cluj24
Cluj
FOTO. Traficant de droguri, prins în FLAGRANT într-un cămin studențesc din Cluj-Napoca. A fost reținut pentru 24 de ore
Cluj
FOTO. Fundația UNITECH – un nou HUB de inovare și antreprenoriat lansat de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca
Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca anunță lansarea Fundației UNITECH, un centru de inovare și antreprenoriat, care va consolida colaborarea dintre mediul universitar și sectorul de afaceri, cercetători, studenți și…
Citește mai mult pe Cluj24