Connect with us

Alba

ISU Alba: Pagube pe 20 de hectare de teren după incendii de vegetație în localități din județ. Atenționările pompierilor

Publicat



ISU Alba atenționează că, în ultimele șapte zile, au fost înregistrate pagube în urma unor incendii de vegetație pe circa 20 de hectare de teren. Pompierii transmit că incendierea vegetației uscate este strict interzisă.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VREMEA în ALBA, 13-15 septembrie: Temperaturile scad cu peste 10 grade. Prognoza meteo de weekend, în localități din județ

Publicat

Vremea în Alba: Temperaturile scad cu peste 10 grade la finalul acestei săptămâni, în județul Alba. Sunt anunțate ploi și furtuni, în majoritatea localităților.

Vineri, vor fi maxime de 25 de grade, însă sâmbătă acestea scad la 14 grade Celsius. Duminică va fi ușor mai cald, temperaturile urcând până la 17 grade.

La munte, vor fi între 7 și 19 grade.

Vremea în Alba. Prognoza meteo de weekend, în localități din județ

Vremea în Alba: Vineri, 13 septembrie

  • Alba Iulia: minime de 11 grade…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

12-20 septembrie: Polițiștii din Alba Iulia vor fluidiza traficul la orele de vârf, în zona unităților de învățământ din municipiu

Publicat

În perioada 12 – 20 septembrie, polițiștii locali din Alba Iulia și cei de la IPJ Alba vor  fluidiza traficul la orele de vârf, în zona unităților de învățământ din municipiu.

„Colaborarea dintre Poliția Locală și Poliția Națională funcționează aici, la Alba Iulia, în cele mai bune condiții. Ultimul exemplu este demersul lor comun de a fluidiza în perioada următoare traficul rutier și cel pietonal din municipiu.

Astfel, în perioada 12 septembrie – 20 septembrie, Poliția Locală Alba Iulia…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cât este salariul mediu net. Domeniile în care au fost înregistrate cele mai mari venituri. Date INS

Publicat

Salariul mediu net a crescut în iulie 2024 cu 1,3% față de luna precedentă, potrivit celor mai recente date ale Institutului Național de Statistică (INS).

Câştigul salarial mediu net a fost 5.242 lei, în creştere cu 66 lei (+1,3%) față de luna iunie 2024.

În luna iulie 2024, câştigul salarial mediu brut a fost 8.580 lei, cu 100 lei (+1,2%) mai mare decât în luna iunie 2024.

Valorile cele mai mari ale câştigului salarial mediu net s-au înregistrat în fabricarea produselor de cocserie şi a produselor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Schimbări de calcul la pensiile pentru grupele de muncă. Proiect de lege în care vârsta de pensionare scade în zeci de localități

Publicat

Noi schimbări la calcularea pensiilor pentru grupele de muncă sunt incluse într-un nou proiect de lege aflat în parlament. Deputatul PNL Florin Roman a declarat marţi, 10 septembrie, că va depune un proiect de lege cu privire la calcularea pensiilor pentru grupele de muncă.

Potrivit acestuia, propunerea este ca punctul de referinţă să fie calculat raportat la prevederile legii în vigoare la momentul ieșirii la pensie. 

Potrivit acestuia, sunt mineri din Munții Apuseni care, după recalculare, au avut scăderi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate