Connect with us

Eveniment

Italia, un nou lockdown – Măsuri dure luate de autorități

Publicat



Italia, una din cele mai grav afectate țări de pandemia de coronavirus a intrat într-un nou lockdown. 40 de milioane de locuitori respectă măsurile stricte impuse de autorități. Acestea au fost luate în contextul creșterii numărului de infectări cu covid 19.

Cu excepţia insulei Sardinia, unde există foarte puţine restricţii, toate regiunile din Italia sunt supuse regulilor care se aplică zonei portocalii sau celei roşii, scrie Agerpres.

Cele 20 de regiuni italiene sunt împărţite în zone galbene (cu risc moderat), portocalii (risc mediu) şi roşii (risc ridicat).

Pe lângă Lombardia, cu metropola sa Milano, şi Lazio, cu capitala sa Roma, Veneto şi Emilia-Romagna se află de asemenea în zona roşie de risc. În aceste regiuni deplasările sunt permise doar…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Șofer din Alba, implicat într-un accident pe DN 1, în Sibiu. Impact între o mașină și un TIR. Patru persoane au ajuns la spital

Publicat

Un șofer din Alba a fost implicat duminică după-amiaza într-un accident rutier produs pe drumul național DN 1, în zona Hula Bradului din județul Sibiu.În evenimentul rutier au fost implicate o mașină și un ansamblu tir.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului, un bărbat de 32 de ani din județul Alba și trei pasageri au ajuns la spital. 

Potrivit IPJ Sibiu, politiștii rutieri au intervenit la un accident produs pe DN 1, km 294+600, Hula Bradului.

Este vorba despre o coliziune laterală între un ansamblu tir condus spre Brașov de către un bărbat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Florin Piersic se recuperează după operația la genunchi. Rafila: Are o stare de spirit pozitivă și continuă tratamentul

Publicat

Florin Piersic a trecut cu bine de cele 72 de ore critice după operația de îndepărtare a protezei de la genunchi de unde a pornit infecția generalizată cu care actorul s-a luptat mai multe săptămâni.

Actorul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba: Permise reținute, certificate de înmatriculare retrase și amenzi de 68.000 de lei

Publicat

În perioada 10-11 mai, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 718 persoane și au fost verificate 443 de autovehicule.

Au fost constatate 232 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

ACCIDENT rutier la Alba Iulia. O persoană rănită după ce două mașini s-au lovit, în zona gării CFR

Publicat

Un accident rutier s-a produs duminică după-amiaza, în jurul orei 14:50, în zona gării CFR din municipiul Alba Iulia. O persoană a fost rănită după ce două mașini s-au lovit.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice și acordarea primului ajutor medical la un accident rutier produs în municipiul Alba Iulia, zona Gării.

Este vorba despre două autoturisme implicate în care se aflau șase persoane.

Salvatorii intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor și o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe