Connect with us

Eveniment

Jandarmii sibieni, la datorie în acest weekend. Vor avea loc mai multe evenimente. RECOMANDĂRI

Publicatjandarmeria.jpg
fotografie cu caracter ilustrativ

În weekend-ul 25 – 27 august 2023, jandarmii sibieni vor fi prezentați la mai multe evenimente din județ,  pentru a asigura siguranța participanților.

În perioada 25-27 august, pentru buna desfășurare a evenimentelor care vor avea loc pe raza județului și pentru a crea o atmosferă de siguranță în cadrul comunității, jandarmii sibieni continuă acțiunile specifice de asigurare a ordinii și siguranței publice.

În acest sens, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu vor acționa pentru siguranța participanților și vor asigura măsurile de ordine publică la „Focus in the Park”, „Festivalul Gastronomic al Romilor” și la meciul de fotbal disputat între echipele ACS Mediaș și CSM Unirea Alba Iulia.

Jandarmii sibieni, la datorie în acest weekend. Recomandări

„Le recomandăm tuturor participanților la evenimente să respecte indicaţiile organizatorilor/forțelor de ordine, să supravegheze cu atenție copiii, să aibă grijă de bunurile personale, iar în cazul în care se află într-o situație dificilă să solicite sprijinul jandarmilor.

Tot în acest sfârșit de săptămână, jandarmii montani sibieni sunt alături de turiști în stațiunile Bâlea și Păltiniș, pregătiţi să acorde sprijin persoanelor aflate în dificultate în zona montană.

Pentru a evita producerea unor situații neplăcute, le recomandăm turiștilor să se echipeze corespunzător, să nu se aventureze pe traseele turistice după lăsarea întunericului și fără echipamentul adecvat, să folosească doar traseele marcate şi să urmărească marcajele de pe traseu, să nu lase în urmă resturi menajere, să respecte prevederile legale în ceea ce privește activitatea de picnic, iar dacă întâlnesc animale sălbatice să nu se apropie de ele pentru a face fotografii sau pentru a le hrăni.

Jandarmii sibieni sunt permanent la datorie!

Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau dacă vă aflați într-o situație dificilă, solicitați ajutorul forțelor de ordine aflate în dispozitiv sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112”, precizează reprezentantul Jandarmeriei Sibiu.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Reguli și interdicții la Evaluare Națională. Obiectele INTERZISE în sala de examen

Publicat

Evaluarea Națională începe marți, 25 iunie, cu proba la Limba și literatura română. Joi, 27 iunie, este proba la Matematică, iar vineri, 28 iunie, la Limba maternă. 

Pentru elevii claselor a VIII-a acesta este…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Postul Sfinților Petru și Pavel 2024. Zilele cu dezlegare la ulei și vin. Tradiții și obiceiuri de Sânpetru

Publicat

Postul Sfinților Petru și Pavel 2024 a început luni, 24 iunie. În acest an, postul durează doar cinci zile.

Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel sunt sărbătoriţi împreună în 29 iunie. Biserica a hotărât ca aceşti doi mari Apostoli să fie cinstiţi în aceeaşi zi deoarece în aceeaşi zi şi în acelaşi an au pătimit moarte de martiri la Roma. Sfântul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

ARTĂ populară autentică la Târgul de vară „Învie Tradiția”

Publicat

Arta populară s-a născut din aspiraţia spre frumos a omului, din nevoia sa de a transforma natura și de a exprima modul în care privește viața prin imagini și simboluri, ce reprezintă spiritul specific al unui loc,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Bani de la Consiliul Județean Alba pentru sport. Ce sume vor primi CSM Volei Alba Blaj și Asociația Județeană de Fotbal

Publicat

CSM Volei Alba Blaj și Asociația Județeană de Fotbal vor primi bani din bugetul Consiliului Județean Alba, pentru activități sportive în anul competițional 2024-2025.

  • „CSM Volei Alba Blaj – Lupta pentru a aduce titlul de Campioană a României la Blaj în judeţul Alba” al Clubului Sportiv Municipal Volei Alba Blaj
  • „Dezvoltarea și promovarea fotbalului în Județul Alba” al Asociaţiei...
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe