Connect with us

Brasov

Johnny Depp ”m-a plesnit peste faţă”, a mărturisit Amber Heard cu lacrimi în ochi în instanţă

Publicat


Amber Heard a mărturisit miercuri în instanţă că a rămas ”cu inima frântă” după ce Johnny Depp a lovit-o prima dată, descriind cu lacrimi în ochi presupusul incident care ”i-a schimbat viaţa”, informează DPA.

Actriţa, cunoscută din pelicula ”Aquaman”, a afirmat, în cadrul procesului de calomnie intentat împotriva ei de fostul ei partener, că nu a ştiut cum să reacţioneze în momentul presupusului incident.

Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru calomnie în urma unui articol pe care actriţa l-a publicat în 2018 în The Washington Post şi care, potrivit avocaţilor lui Depp, ar sugera în mod eronat că el a abuzat-o fizic şi sexual în perioada cât au fost împreună.

Heard a declarat miercuri în tribunalul districtual al comitatului Fairfax din Virginia că începutul relaţiei lor a fost o perioadă ”frumoasă şi stranie” şi că ”se îndrăgostise nebuneşte” de Depp.

Actriţa a povestit că în timpul unui incident petrecut în 2013, actorul a pălmuit-o de trei ori după ce ea a râs de unul dintre tatuajele lui.

”A părut atât de prostesc şi de nesemnificativ, nu voi uita niciodată, mi-a schimbat viaţa”, a declarat Heard. ”M-a plesnit peste faţă, iar eu am râs pentru că nu am ştiut ce altceva puteam face”, a mai mărturisit actriţa. ”Am crezut că e o glumă… nu am înţeles ce se întâmpla. Nu voiam să cred că este real.” ”Ştiu că nu mai era cale de întoarcere, nu sunt ignorantă, nu poţi lovi o femeie, nu poţi lovi un bărbat, nu poţi lovi pe nimeni”, a continuat actriţa.

”Ştiam că e greşit şi ştiam că trebuie să-l părăsesc şi mi se rupea inima pentru că nu voiam să-l părăsesc… era cel mai frumos lucru din viaţa mea de până atunci”, a mai spus ea. ”Aş vrea să pot spune acum că m-am ridicat şi am părăsit casa aceea, am pus punct şi am luat atitudine. Mă uitam pur şi simplu la covorul murdar şi încercam să mă motivez să mă ridic, să plec din locul acela”.

Heard a mai spus că apoi Depp a început să plângă şi s-a aşezat în genunchi ca să-şi ceară iertare spunându-i că ”a pus monstrul deoparte”, a mărturisit actriţa. Heard a adăugat că în zilele următoare Depp şi-a cerut iertare ”de nenumărate ori”, spunându-i că ”mai degrabă şi-ar tăia o mână decât să o mai lovească”. ”Avea un fel de a vorbi poetic”, a mai spus actriţa.

Întrebată dacă a rămas în relaţie după incident, actriţa a spus: ”Da, am rămas, am crezut că era o limită pe care nu o va mai încălca niciodată şi că asta a fost tot”.

Heard a mai mărturisit în instanţă că relaţia lor a fost o ”poveste de dragoste năucitoare” care a început după turneul de promovare a filmului lor din 2011 ”The Rum Diaries”. ”A fost ceva minunat… simţeam că acest bărbat mă cunoaşte şi mă vede aşa cum nu mă vedea nimeni. Când eram în compania lui Johnny, simţeam că eram cea mai frumoasă persoană din lume. Mă simţeam remarcată”.

Heard a adăugat că Depp îi arătase ”dovezi extravagante de dragoste” şi că trăiau ”într-o mică bulă secretă”. ”Aveam senzaţia că sunt într-un vis, că este ceva magic”, a spus ea. ”Mă îndrăgostisem nebuneşte de bărbatul acesta”, a continuat actriţa.

Anterior, instanţa a audiat mărturia psihoterapeutei Dawn Hughes, care a afirmat că Heard a suferit numeroase acte de violenţă şi de abuz sexual din partea lui Depp. Hughes a spus că presupusele acte de violenţă sexuală, pe care le-a descris explicit în faţa instanţei, erau deseori rezultatul ”furiei alimentate de droguri” a actorului.

Instanţa a audiat deja patru zile de depoziţii din partea lui Depp, care a afirmat că este ”obsedat de adevăr” şi care susţine că el a fost victimă a violenţei domestice. AGERPRES

Sursă foto: DEPP v HEARD

Știrile Romania24.ro pot fi urmărite și pe Google News

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brasov

Cutremur de 3,9 grade aseară în judeţul Vrancea

Publicat

Un cutremur cu magnitudinea de 3,9 grade pe scara Richter s-a produs, duminică seara, în Vrancea, conform informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul a fost la ora 21.39, la adâncimea de 85 kilometri.

Potrivit sursei citate, cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 79 kilometri Sud de Bacău, 96 kilometri Est de Brașov, 106 kilometri Nord-Vest de Galați, 112 kilometri Nord-Vest de Brăila, 118 kilometri Nord-Est de Ploiești, 157 kilometri Sud-Vest de Iași, 167 kilometri Nord de București, 189 kilometri Nord-Est de Pitești, 202 kilometri Sud-Vest de…

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Brasov

Cod galben imediat. Care sunt cele mai periculoase zone

Publicat

Meteorologii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis avertizări nowcasting de ceață, pentru 8 județe din Transilvania, duminică dimineața, vizibilitatea fiind scăzută.

Porivit ANM, avertizarea cod galben este valabilă în Cluj, Bistrița-Năsăud, Alba, Covasna, Brașov, Mureș, Harghita și Sibiu.

Local este semnalată ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, ce va favoriza, în funcție de condițiile locale, formarea ghețușului.

Avertizările sun valabile până la ora 9.00.

 

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Brasov

Incendiu într-un centru comercial din Brașov! Zeci de oameni EVACUAȚI

Publicat

Un incendiu a izbucnit sâmbătă după-amiază la panoul electric al unui magazin din zona centrului comercial Coresi din Brașov.

Din magazin s-au autoevacuat toate persoanele, respectiv 80 de clienți și angajați.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp.

Nu s-au înregistrat victime.

Se intervine pentru ventilarea spațiilor.

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Brasov

Atenție șoferi! S-a aglomerat Valea Prahovei

Publicat

Valorile de trafic au crescut pe Valea Prahovei. E aglomerat pe sensul de coborâre, între stațiunile Predeal și Bușteni, dar și pe sensul de urcare, în stațiunea Bușteni, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR.

Se înregistrează aglomerație pe sensul de coborâre al DN 1 București-Brașov, între stațiunile Predeal și Bușteni, dar și pe sensul de urcare, pe raza stațiunii Bușteni.

Trafic intens este și pe DN 73A, dinspre Pârâul Rece spre intersecția cu DN 1.

Pentru DN 1 Brașov-Ploiești-București, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:

– DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – A3 –…

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe