Connect with us

Brasov

Johnny Depp ”m-a plesnit peste faţă”, a mărturisit Amber Heard cu lacrimi în ochi în instanţă

Publicat


Amber Heard a mărturisit miercuri în instanţă că a rămas ”cu inima frântă” după ce Johnny Depp a lovit-o prima dată, descriind cu lacrimi în ochi presupusul incident care ”i-a schimbat viaţa”, informează DPA.

Actriţa, cunoscută din pelicula ”Aquaman”, a afirmat, în cadrul procesului de calomnie intentat împotriva ei de fostul ei partener, că nu a ştiut cum să reacţioneze în momentul presupusului incident.

Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru calomnie în urma unui articol pe care actriţa l-a publicat în 2018 în The Washington Post şi care, potrivit avocaţilor lui Depp, ar sugera în mod eronat că el a abuzat-o fizic şi sexual în perioada cât au fost împreună.

Heard a declarat miercuri în tribunalul districtual al comitatului Fairfax din Virginia că începutul relaţiei lor a fost o perioadă ”frumoasă şi stranie” şi că ”se îndrăgostise nebuneşte” de Depp.

Actriţa a povestit că în timpul unui incident petrecut în 2013, actorul a pălmuit-o de trei ori după ce ea a râs de unul dintre tatuajele lui.

”A părut atât de prostesc şi de nesemnificativ, nu voi uita niciodată, mi-a schimbat viaţa”, a declarat Heard. ”M-a plesnit peste faţă, iar eu am râs pentru că nu am ştiut ce altceva puteam face”, a mai mărturisit actriţa. ”Am crezut că e o glumă… nu am înţeles ce se întâmpla. Nu voiam să cred că este real.” ”Ştiu că nu mai era cale de întoarcere, nu sunt ignorantă, nu poţi lovi o femeie, nu poţi lovi un bărbat, nu poţi lovi pe nimeni”, a continuat actriţa.

”Ştiam că e greşit şi ştiam că trebuie să-l părăsesc şi mi se rupea inima pentru că nu voiam să-l părăsesc… era cel mai frumos lucru din viaţa mea de până atunci”, a mai spus ea. ”Aş vrea să pot spune acum că m-am ridicat şi am părăsit casa aceea, am pus punct şi am luat atitudine. Mă uitam pur şi simplu la covorul murdar şi încercam să mă motivez să mă ridic, să plec din locul acela”.

Heard a mai spus că apoi Depp a început să plângă şi s-a aşezat în genunchi ca să-şi ceară iertare spunându-i că ”a pus monstrul deoparte”, a mărturisit actriţa. Heard a adăugat că în zilele următoare Depp şi-a cerut iertare ”de nenumărate ori”, spunându-i că ”mai degrabă şi-ar tăia o mână decât să o mai lovească”. ”Avea un fel de a vorbi poetic”, a mai spus actriţa.

Întrebată dacă a rămas în relaţie după incident, actriţa a spus: ”Da, am rămas, am crezut că era o limită pe care nu o va mai încălca niciodată şi că asta a fost tot”.

Heard a mai mărturisit în instanţă că relaţia lor a fost o ”poveste de dragoste năucitoare” care a început după turneul de promovare a filmului lor din 2011 ”The Rum Diaries”. ”A fost ceva minunat… simţeam că acest bărbat mă cunoaşte şi mă vede aşa cum nu mă vedea nimeni. Când eram în compania lui Johnny, simţeam că eram cea mai frumoasă persoană din lume. Mă simţeam remarcată”.

Heard a adăugat că Depp îi arătase ”dovezi extravagante de dragoste” şi că trăiau ”într-o mică bulă secretă”. ”Aveam senzaţia că sunt într-un vis, că este ceva magic”, a spus ea. ”Mă îndrăgostisem nebuneşte de bărbatul acesta”, a continuat actriţa.

Anterior, instanţa a audiat mărturia psihoterapeutei Dawn Hughes, care a afirmat că Heard a suferit numeroase acte de violenţă şi de abuz sexual din partea lui Depp. Hughes a spus că presupusele acte de violenţă sexuală, pe care le-a descris explicit în faţa instanţei, erau deseori rezultatul ”furiei alimentate de droguri” a actorului.

Instanţa a audiat deja patru zile de depoziţii din partea lui Depp, care a afirmat că este ”obsedat de adevăr” şi care susţine că el a fost victimă a violenţei domestice. AGERPRES

Sursă foto: DEPP v HEARD

Știrile Romania24.ro pot fi urmărite și pe Google News

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Brasov

TOP județe unde s-au înregistrat aproape jumătate din cazurile COVID din ultima săptămână

Publicat

Aproape jumătate din cazurile COVID din ultima săptămână s-au înregistrat în București, Cluj, Timiș, Brașov și Iași. 48.8% din totalul deceselor au fost în Dolj, Galați, Bacău, Călărași și București.

Institutul Naţional de Sănătate Publică informează că, în săptămâna 9 – 15 mai, 42.5% din cazuri înregistrate în București, Cluj, Timiș, Brașov și Iași.

43.7% din cazurile confirmate s-au înregistrat la nevaccinați.

Dintre cei vaccinați care s-au îmbolnăvit, 50% erau fie imediat după vaccinare, fie la mai mult de 6 luni de la ultima doză.

48.8% din totalul deceselor s-au înregistrat în Dolj, Galați, Bacău, Călărași și București.

65.9% din decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate.

De la începutul pandemiei până în prezent, 86.4% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani.

54.6% din decese s-au înregistrat la bărbați.

93.6% din decedați aveau cel puțin o comorbiditate asociată.

(sursa: Mediafax)

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Brasov

FOTO. Fostul primar din Florești, Horia Șulea, vicepreședinte la Partidul Patrioților

Publicat

Fostul primar din Florești, Horia Șulea, este noul vicepreședinte al Partidului Patrioților, acesta fiind ales marți în urma Congresului noii formațiuni care a avut loc la Predeal.

Șulea face parte din conducerea Partidului Patrioților și se află printre cei 9 vicepreședinți aleși.

Șulea, suspendat din PNL

Fostul primar din Florești a fost membru PNL dar nu a mai candidat la alegerile din 2020 deoarece a fost suspendat din partid după ce a fost acuzat de abuz în serviciu și a fost condamnat la închisoare cu suspendare de Curtea de Apel Cluj.

Fondatorul și președintele Partidului Patrioților este Iulian Surugiu, fost președinte al Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP).

Sursa: Radio Florești

pp 3

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Brasov

FOTO: Cum a reușit un jandarm aflat în timpul liber să prindă un bărbat care a furat bunuri dintr-un mall din Brașov

Publicat

Un bărbat a furat mai multe bunuri dintr-un mall aflat pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Brașov, acesta a fost prins de un jandarm aflat în timpul liber. Incidentul s-a produs duminică seară.

Potrivit Jandarmeriei Brașov, duminică seară,  jandarmul Doinel Ciucă, aflat în timpul liber, a observat pe strada Nicolae Titulescu un bărbat ieșind în alergare din incinta unui mall.

Un jandarm aflat în timpul liber a prins un bărbat care a furat dintr-un mall din Brașov: Cum a reușit jandarmul să-l prindă

Faptul că acesta alerga haotic și derutat i-a trezit imediat suspiciuni,, care a și pornit în urmărirea bărbatului, pe care l-a prins după câteva minute pe o stradă din imediata vecinătate a mall-ului. Întrebat fiind, acesta a recunoscut faptul că a sustras mai multe produse din incinta unui magazin.

Astfel, Doinel a solicitat sprijinul unui echipaj de jandarmi și împreună, l-au condus la cea mai apropiată secție de poliție, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun împotriva bărbatului.

furt mall brasov jandarm timp liber

Un jandarm aflat în timpul liber a prins un bărbat care a furat dintr-un mall din Brașov: Ce spun reprezentanții Jandarmeriei Brașov

„Maiorul Doinel Ciucă a absolvit Academia de Poliție „A.I. Cuza” București în anul 2010 și de atunci este jandarm în cadrul unității noastre și își îndeplinește misiunile cu responsabilitate și dăruire. Doinel iubește profesia pe care a ales-o cu sufletul de la 14 ani, îi place să facă sport, dar pasiunea lui cea mai mare este muzica, fiind un membru de bază al Corului „Corona” al inspectoratului nostru.”

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Brasov

ATENȚIE, ȘOFERI! Trafic restricționat pe DN1 E60, în Prahova

Publicat

Traficul va fi restricționat pe DN 1 E60, în județul Prahova pentru lucrări care se vor desfășura pe parcursul nopții, în intervalul 14-15 mai 2022.

Potrivit IPJ Prahova, în perioada 14-15 mai 2022, între orele 22.00-4.00, traficul rutier pe DN1 E60, va fi restricționat la km 69+925 ( Movila Vulpii), pe banda numărul 1, sens de mers Brașov către Ploiești.

Scopul acestor restricții este desfășurarea de ,,Lucrări de remediere deficiențe la trecerea la nivel cu calea ferată, km CFR2+390 ( Linia 311 BUDA- SLĂNIC)’’.

Conducătorii auto sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră aferentă închiderii circulației.

Știrile Romania24.ro pot fi urmărite și pe Google News

Romania24.ro

Citește mai departe