Connect with us

Alba

Județele dominate de PNL ar putea avea prefecți PSD și invers. Ioan Dîrzu, în cărți pentru a ajunge prefect de Alba

Published

on



Asocierea cu PNL la guvernare a deschis discuțiile în interiorul PSD, legate de prefecți. Potrivit unor surse Alba24, s-a discutat posibilitatea ca, acolo unde județul a fost câștigat la alegeri de PNL, prefectul să fie numit de PSD, și invers. Propunerea ar fi venit de la Paul Stănescu. 

Este situația și la Alba, acolo unde în cărți pentru funcția de prefect s-ar afla Ioan Dîrzu, fostul președinte al partidului, susținut chiar de actualul președinte, Radu Tuhuț.

Se pare că discuțiile legate de Dîrzu au fost deja începute miercuri, acesta fiind un apropiat al lui Paul Stănescu și beneficiind încă de susținere în structura centrală a partidului.

 

Paul stanescu dirzu

Discuțiile s-ar fi derulat miercuri la București, în prezența lui Radu Tuhuț și a doi primari PSD din Alba (din Stremț și Gârbova). Mișcarea ar putea stârni însă nemulțumire în partid, în condițiile în care propunerea nu a fost discutată înainte în structurile de conducere.

Surse din PNL Alba, una dintre primele 3 organizații liberale din țară ca procente obținute la vot, au declarat însă că organizația nu va accepta ca actualul prefect, Nicolae Albu, să fie înlocuit de un reprezentant al PSD.

În plus, liberalii neagă o…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Programul de acces autovehicule pe DN67 C – Transalpina, modificat din cauza ceții dense. Atenționări pentru șoferi

Published

on

Programul de acces al autovehiculelor pe DN 67C Transalpina a fost modificat, din cauza ceții dense. Anunțul a fost făcut de DRDP Craiova.

”Având în vedere condițiile meteo, ceață în prima partea a zilei, care pot cauza probleme participanților la trafic, DRDP Craiova, în calitate de administrator al drumului, a luat decizia modificării programului de acces pe sectorul cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului.

Accesul este permis între orele 9.00-20.00.

Vă rugăm să respectați toate restricțiile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Comunicat: Ziua Recoltei la Aiud. Produse tradiționale și muzică populară. PROGRAM

Published

on

Sâmbătă, 21 septembrie 2024, vă invităm să sărbătorim împreună eforturile de peste an ale producătorilor agricoli din municipiul Aiud și din localitățile învecinate.

Ne vedem de la prima oră pentru a vizita standurile din Piața Agroalimentară ”Dr. Constantin Hagea” și pentru a sprijini producătorii locali, achiziționându-le minunatele produse. 

Standurile pline cu legume proaspete, decorul magic de toamnă și scena pe care vor urca interpreți talentați de muzică populară: Alexandru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Două femei din Cugir, implicate într-un accident auto pe centura ocolitoare a orașului. Una dintre ele a fost rănită

Published

on

Un accident auto s-a produs pe centura ocolitoare a orașului Cugir, persoanele implicate fiind două femei din localitate.

Potrivit IPJ Alba, joi, 9 septembrie 2024, în jurul orei 19.00, o femeie de 52 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism pe șoseaua ocolitoare a orașului Cugir, a intrat în coliziune cu un autoturism care era condus, în fața sa, de o femeie de 46 de ani, din Cugir.

În urma accidentului, conducătoarea celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale și a primit îngrijiri…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Controale la comercianții din Apuseni. Amenzi de zeci de mii de lei și confiscări de bunuri aplicate de trei instituții

Published

on

Controale la comercianții din Apuseni: Polițiștii din județul Alba au aplicat amenzi în valoare de peste 90.000 de lei în urma unor acțiuni de verificare a modului de realizare a comerțului cu produse alimentare și nealimentare în mai multe orașe din Munții Apuseni.

Potrivit IPJ Alba, joi, 19 septembrie 2024,  polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu reprezentanți ai Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement