Connect with us

Alba

Klaus Iohannis a anunțat că nu va candida la alegerile parlamentare din decembrie și va încheia mandatul de președinte la termen

Published

on



Președintele Klaus Iohannis a anunțat că nu va candida la alegerile parlamentare din decembrie. A reiterat și faptul că nu va demisiona din funcție.

”Așa cum am declarat în mai multe rânduri, îmi voi încheia mandatul de Președinte al României la termen și nu voi demisiona din funcție.

Nu voi candida la alegerile parlamentare din decembrie, indiferent de decizia pe care o va adopta astăzi Biroul Electoral Central.

Nu am susținut și nu susțin modificarea legislației electorale în favoarea unei singure…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Bărbat cu dosar penal după ce a condus cu alcoolemie de peste 2 la mie, la Alba Iulia. Ce măsuri au luat procurorii

Published

on

Un bărbat a fost prins la volan cu alcoolemie de peste 2 la mie, pe o stradă din Alba Iulia. Acesta a fost inițial reținut, apoi procurorii au decis control judiciar. Șoferul nu este la prima abatere.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, N.I. a fost oprit în trafic de polițiști, în 26 septembrie, în jurul orei 00.30. Conducea un autoturism pe Bd. Revoluției 1989 din Alba Iulia.

Accesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. Din probele recoltate, au rezultat: 2,54 g/l alcool pur în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Cupa Florea Grup la tenis de câmp, ediția a X-a. Trei zile de competiție intensă și spectacol sportiv la Alba Iulia

Published

on

Florea Grup și Tenis Pro Lincă organizează, în perioada 27-29 septembrie 2024, cea de-a zecea ediție a Cupei Florea Grup la tenis de câmp, un eveniment sportiv de tradiție, care reunește pasionații de tenis din întreaga țară.

Competiția se va desfășura pe terenurile Tenis Pro Linca din Alba Iulia, aducând în fața publicului peste 60 de participanți din toate categoriile de vârstă și niveluri de performanță.

Evenimentul promite trei zile de competiție intensă și spectacol sportiv, oferind…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Ateliere interactive pentru copii la Palatul Principilor din Alba Iulia. Ce activități sunt disponibile și cum se fac înscrierile

Published

on

Mai multe ateliere creatic-educative vor fi organizate de la 1 octombrie, la Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia. Este vorba o serie de ateliere dedicate copiilor. Mai mult de atât, după terminarea activităților cei mici pot lua acasă obiectele pe care le-au făcut. 

Revin în program atelierele deja consacrate: „Însemne nobiliare – blazonul meu”, „Ceramică habană – urmașii”, „Principia în culori” și „Tesserarius la Apulum”. Toate vor avea loc în clădirea Palatului Principilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Fosta directoare a Spitalului Județean Sibiu, saltată de mascați pentru luare de mită. Lua șpagă pacienților de la Spitalul CF

Published

on

Fosta directoare a Spitalului Județean Sibiu, Liliana Coldea, a fost reținută pentru luare de mită. Reținerea a fost comunicată de reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, într-un comunicat de presă. 

Însă identitate doctoriței reținută a fost făcută publică de jurnaliștii de la turnulsfatului.ro

Liliana Coldea, actual medic la Spitalul Căi Ferate Sibiu, a fost săltată de mascații de la Serviciul de Operațiuni Speciale. Acesta este acuzată de anchetatori că a primit spagă de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement