Connect with us

Alba

L-ați văzut? Un bărbat este căutat de familie și poliție, după ce s-a pierdut în zona pieței din centrul municipiului Alba Iulia

Published

on



Polițiștii din Alba Iulia caută un bărbat de 70 de ani, care s-ar fi pierdut în zona Pieței Agroalimentare din centrul municipiului Alba Iulia. Acesta suferă de boala Alzheimer.

Bărbatul s-a pierdut marți, 22 octombrie 2024, în jurul orei 11:30. Ulterior, familia a sesizat Poliția Municipiului Alba Iulia.

Poartă pantaloni negri, o geacă neagră și papuci negri. Răspunde la numele ,,Cornel”.

Persoanele care pot da informații utile identificării bărbatului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Bărbat din Galda de Jos, REȚINUT de polițiști după ce a fost prins băut la volan. Unde a fost oprit și ce alcoolemie avea

Published

on

Un bărbat de 44 de ani din comuna Galda de Jos a fost reținut de polițiști după ce a fost prins băut la volan. Acesta a fost oprit de oamenii legii pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 21 octombrie 2024, în jurul orei 10:25, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au oprit, pentru control, pe Șoseaua de Centură a municipiului, un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Ați văzut-o? Femeie din Alba, dată dispărută de iubitul ei. Semnalmente transmise de polițiști

Published

on

Polițiștii din Alba caută o femeie care a dispărut din municipiul Alba Iulia. Persoanele care pot da informații utile identificării femeii sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

În cursul zilei de 21 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost sesizați de către un bărbat din Alba Iulia cu privire la dispariția concubinei sale.

Aceasta a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Ioan Dîrzu ar putea reveni în funcția de deputat de Alba. Noul primar al Abrudului, Radu Tuhuț, a demisionat din Parlament

Published

on

Noul primar al Abrudului, Radu Tuhuț, a demisionat din funcția de deputat. Demisia sa va intra în vigoare de luni, 28 octombrie. Radu Tuhuț (PSD), va depune vineri jurământul. Acesta îl va înlocui în funcție pe Cristian Albu (PNL).

Ioan Dîrzu ar putea reveni în funcția de deputat de Alba, în locul lui Tuhuț. Asta pentru că el este următorul pe lista candidaților de la alegerile de acum 4 ani. 

Radu Tuhuț a fost în acest mandat deputat de Alba. El este și fost președinte al PSD Alba și fost primar la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Cupru Min SA Abrud are un nou Consiliu de Administrație. Cine sunt cei 5 membri numiți de Adunarea Generală

Published

on

Cupru Min SA Abrud are un nou Consiliu de Administrație numit de Adunarea Generală a Acționarilor pentru un mandat de 4 ani.

Cei 5 noi membri sunt: Bogdan Ştefan Chițescu, Adrian Ovidiu Duicu, Iulia Fabian-Mărincean, Marcel Radu și Radu Claudiu Roșca.

”Cupru Min le mulțumește pentru activitatea și eforturile depuse foștilor membri ai Consiliului de administraţie, care și-au încheiat mandatul: Lucian Ioan Rus, Ştefan David, Dorel Tomuș, Cristian Bandol și Alexandru Cordoș. Totodată, le urăm succes…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading