Connect with us

Alba

La Alba Iulia a început trasarea marcajelor rutiere pe bulevarde și străzi din municipiu. Lucrări pentru siguranța traficului

Publicat


Vineri, 23 iulie, au început lucrările de executare a marcajelor rutiere pe un număr de 49 de bulevarde și străzi din municipiul Alba Iulia.

Potrivit viceprimarului Marius Filimon, în următoarele zile vor fi realizate marcaje longitudinale (axiale) pe o suprafață de aproximativ 7.000 mp dar și marcaje pentru treceri de pietoni, parcări, sensuri giratorii etc., acestea acoperind o suprafață de peste 7.500 mp. Vor fi trasate inclusiv trecerile de pietoni supraînălțate, stațiile de taxi și de autobuz.

„Unul dintre obiectivele pe care se vor executa marcaje este și pista de biciclete de pe Dealul Mamut cu o lungime de 5,4 km.

O atenție specială se va acorda trecerilor de pietoni aflate în preajma creșelor, grădinițelor și școlilor.

Solicităm înțelegere din partea conducătorilor auto în aceste zile, însă aceste lucrări sunt foarte importante din punct de vedere a siguranței traficului, având rolul de a organiza circulația, de avertiza și îndruma participanții la trafic”, a scris Marius Filimon, pe pagina de Facebook.

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Șofer din Câmpeni, testat pozitiv la substanțe psihoactive. Unde a fost oprit de polițiști

Publicat

Un tânăr de 29 de ani din Câmpeni a fost testat pozitiv pentru substanțe psihoactive, în urma unui control al polițiștilor. Acesta a fost depistat pozitiv în noaptea de luni spre marți, pe strada Calea Moților din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, la data de 16 aprilie 2024, în jurul orei 01.30, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au oprit, pentru control, pe Calea Moților din Alba Iulia, un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Un nou val de praf saharian deasupra României. Unde și când va putea fi observat. Anunțul meteorologilor

Publicat

val de praf saharian

Un nou val de praf saharian deasupra României. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că depunerile de praf vor putea fi observate în zonele unde va ploua.

”În perioada 16 aprilie ora 12.00 – 18 aprilie ora 00.00, circulația aerului, predominant sud-vestică, va favoriza avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer încărcate cu particule de praf de origine sahariană, către sud-estul Europei.

Această masă de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 551 de posturi la Alba Iulia, Sebeș, Aiud, Blaj, Cugir și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

bursa locuri munca

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 16 aprilie. Sunt vacante 551 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Alegeri europarlamentare 2024: Pensionarii, speranța partidelor pentru următorii 5 ani. Ce meserii au candidații propuși pe liste

Publicat

Alegeri europarlamentare 2024: Majoritatea candidaților propuși de partide pentru alegerile europarlamentare sunt pensionari, arată o analiză realizată de Expert Forum  (EFOR). 

Partidele politice, alianțele electorale și candidații independenți au putut depune candidaturi până la data de 10 aprilie.

Pentru alegerile din 2024 s-au înscris 15 partide/alianțe și 7 candidați independenți, transmite http://expertforum.ro.

Termenul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe